KRISTIANSAND: Firmaet HSH Entreprenør fikk i natt besøk av ubudne gjester ved et leilighetskompleks firmaet bygger i Bamse Brakars vei på Søm.

— Det som har skjedd er at noen har brutt seg inn i leilighetene. Mennesker har vært inne i nesten alle leilighetene i natt. Dører og leiligheter er brutt opp og noe hærverk er utført. 15 ytterdører er blant annet knust, men lite innvendig er skadet, sier prosjektleder Svein Resmann i HSH Entreprenør til fvn.no.

Ifølge Resmann skal kostnadene knyttet til nye dører og gjenoppretting av skader rundt dørene beløpe seg til nesten 20.000 kroner per leilighet. Dermed kan kostnadene knyttet til innbruddet passere 300.000 kroner.

— Det eneste vi kan gjøre nå er å lage en oversikt og gi den til politiet, sier Resmann til fvn.no.

— Vi har hatt en patrulje for å se på innbruddet. Jeg må først se rapporten før jeg kan si noe veldig konkret. Det er snakk om at det er videoovervåkning på stedet, men med dårlig kvalitet. Vi må se om videoen kan gi oss kjennskap til gjerningsmennene, sier politiførstebetjent Einar Skarpeid ved politiets bydelsstasjon i Randesund.