**KRISTIANSAND: Mann kjørt hjem etter å ha vandret på Varoddbrua

03.15** Den 40 år gamle mannen måtte kjøres hjem av politiet etter at han hadde forvillet seg ut i kjørebanen på E18 på Varoddbrua. Mannen skal ha vært beruset og ustø.

VIGELAND: Slo hverandre i hodet med flasker

**VENNESLA: Melding om trusler

23.30** Politiet ble sent lørdag kveld oppringt av personer som hevdet de var blitt truet med juling av andre i Vennesla. Ifølge operasjonsleder i Agder Politidistrikt følge innringerne seg utrygge og patrulje ble sendt til stedet. Politiet søkte etter de som angivelig hadde ytret truslene i området, uten å finne noen.

**KRISTIANSAND: Vettskremt dame på døra

23.34** En kvinne kom lørdag kveld på døra hos naboene på Fiskå i Vågsbygd og hevdet hun var blitt slått i ansiktet av personer i et hus like ved. Patrulje kjørte ut til stedet og oppsøkte huset kvinnen skal ha vært i, men fant ingen personer der. Kvinnen ble tatt hånd om og politiet avventer nå anmeldelse fra henne.

**GRIMSTAD: Klage på høylytt fest

23.40** En patrulje måtte rykke ut og dempe musikken på en adresse i Rådyrveien i Grimstad lørdag kveld.

**TVEDESTRAND: Advarsel for grisekjøring

23.38** Politiet får lørdag kveld melding om en person som grisekjører i Amptmannsveien i Tvedestrand. En patrulje oppsøker stedet og gir sjåføren en advarsel. Det er ikke kommet noen anmeldelse i denne saken.

**SØGNE: Husbråk

23.58** Flere meldinger om husbråk fra en adresse i Søgne blir lørdag kveld meldt inn til politiet i Agder. Politiet drar ut til stedet, og det viser seg å være et vorspiel som har tatt litt av, men gjestene forsvinner etterhvert en etter en og festen løses opp.

**FARSUND: Drikking på offentlig sted

23.55** En 17 år gammel jente blir anmeldt for drikking på offentlig sted i Farsund.

**GRIMSTAD: Innbrudd i Storgata

00.42** En 21 år gammel mann blir pågrepet, mistenkt for trusler og innbrudd på en adresse i Storgata i Grimstad.

**KRISTIANSAND: Krangel i potetbua

00.48** Det var tilløp til tumulter ved potetbua på Torvet i Kristiansand natt til søndag. Politiet rykket raskt til stedet og fikk avverget håndgemeng og oppløst flokene mellom de involverte.

**FLEKKEFJORD: Kastet møbler ut av vindu

00.59** Politiet i Agder får natt til søndag melding om at noen personer kaster møbler ut av en leilighet og ned i kanalen i Flekkefjord. En patrulje blir sendt ut og får tatt personalia på personene på stedet. Det er foreløpig ikke kommet noen anmeldelse for dette forholdet.

**KRISTIANSAND: 16-åring til barnevernet

01.02** En 16 år gammel jente blir tatt hånd om av politiet og kjørt til barnehjemsvakta etter at hun ble funnet beruset i sentrum.

**HOVDEN: Beruset mann fant ikke hjem

01.18** En sterkt beruset mannsperson blir tatt hånd om av politiet etter å ha vandret rundt utenfor noen hus på Hovden uten å finne hjem. Etter hvert klarer likevel mannen å gjøre rede for seg og finner huset sitt.

**KRISTIANSAND: 50-åring overstadig i Tollbodgata

01.24** En politipatrulje måtte natt til søndag kjøre hjem en 50 år gammel mann som vandret overstadig beruset rundt i Tollbodgata i Kristiansand.

**GRIMSTAD: Slått og skallet da han ville ha skoene sine

01.27** En gjest på en fest i Grimstad ble natt til søndag kastet ut av huseieren, og da han skulle prøve å gå inn i huset igjen og hente skoene sine, skallet og slo husverten han. Politiet kom til stedet og fikk til slutt reddet ut mannens sko fra huset. Det nedskallede mannen vurderer å anmelde forholdet.

**ARENDAL: Pågrepet for slåssing

01.30** En 25 år gammel mann blir pågrepet av politiet etter at han har vært involvert i slåssing ved Madam Reiersen i Arendal natt til søndag.

**KRISTIANSAND: 4000 i bot for urinering

01.45** Politiet skriver ut et forelegg til en 24 år gammel kristiansandsmann som blir tatt for urinering på offentlig sted i Kristiansand sentrum.

**BJELLAND: Slått ned ved ungdomshus

01.52** Personer ringer natt til søndag til politiet fra et ungdomshus i Bjelland og ber om assistanse etter at en 30 år gammel mann er blitt slått ned. Mannen blir hentet av ambulanse og kjørt til legevakta.

**KRISTIANSAND: Knuste rute på Kick

03.53** Vakter ved utestedet Kick i Kristiansand måtte natt til søndag be om assistanse fra politiet etter at en gjest hadde knust en rute inne på stedet. Vaktene holdt den 28 år gamle mannen igjen på stedet til politiet kom og tok hånd om han.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i barnehage

09.41** Noen har utført betydelig skadeverk på Skomakergata barnehage på Vestheiene i løpet av helgen.. Blant annet er et vindu knust og dører brutt opp.

KRISTIANSAND: To tatt i promillekontroll

MANDAL: Stjal Pizzabakerens GPS

**ARENDAL: Beruset mann satt i arrest

13.27** En 45 år gammel mann ble plukket opp av politiet i Arendal søndag. Mannen var sterkt beruset og ble tatt med i fyllearresten for å tørke opp.

LYNGDAL: Mann og jente skadet i trafikkulykke

EVJE OG HORNNES: Nesten uskadd etter utforkjørsel

**ARENDAL: Kjørte i parkert bil

14.50** En 38 pr gammel mann fra arendalsdistriktet kjørte i en parkert bil i Molandsveien.

**GJERSTAD: Innbrudd i hus

15.25** Tyver har brutt opp kjellerdøra og stjålet en tuner, mat med mer fra en bolig i Åsbøkleiva.

**ARENDAL: Kjørte fra politiet med uregistrert moped

18.26** En gutt kjørte med en uregistrert moped på Rykene. Han stakk fra politiet, men ble gjenkjent, og kan vente en anmeldelse. Gutten er 16 år gammel.

**KRISTIANSAND: Hærverk i Hellemyr kirke

20.23** Ungdommer har ødelagt en varmepumpe i kirka.