**KRISTIANSAND: Bil snurret rundt

17.06** i går fikk politiet melding om en bil som hadde snurret rundt og havnet i grøfta i Torridalsveien. Politiet har mistanke om kjøring i beruset tilstand, og det er blitt tatt blodprøver av sjåføren.

**KRISTIANSAND: Skadeverk på bil

17.54** i går fikk politiet melding om skadeverk på en bil som stod parkert ved Mosby. Saken blir etterforsket.

**IVELAND: Krattbrann

18.10** i går fikk politiet melding om krattbrann ved Oggevatn. Brannvesenet ordner selv opp.

**KRISTIANSAND: Brann i container

18.46** i går fikk politiet melding om en lite branntilløp i en container ved Langmannsholmen. Branntilløpet blir raskt slukket.

**KRISTIANSAND: Kjøring i beruset tilstand

19.37** i går stoppet politiet en 38 år gammel mann som var ute å kjørte på moped. Politiet fattet mistanke om kjøring i beruset tilstand, og tok de nødvendige blodprøver av mannen.

**IVELAND: Bil i fjellveggen

22.00** i går fikk politiet melding om at en bilsjåfør hadde kjørt inn i en fjellvegg ved Vatnestrøm. Da politiet kom til stedet står noen og holder bilsjåføren oppe, men han pådro seg ingen skader i sammenstøtet med fjellveggen. Politiet har mistanke om at han kjørte i påvirket tilstand, og har tatt blodprøver av den 25 år gamle mannen fra Øvrebø.

**ARENDAL: Melding om knivstikking

02.50** i natt fikk politiet melding om at en person hadde blitt stukket i låret med kniv rundt klokken 02.20 på et utested i Arendal sentrum. Fornærmede hadde fått et risp i fingeren, samt et risp i rumpa. I etterkant får politiet melding om at et toalett har blitt knust på det samme utestedet, og at det er rester av blod på toalettskåla. Dermed er politiet litt usikre på om det er snakk om knivstikking eller at personen har ramlet på toalettskåla. Saken etterforskes.

**KRISTIANSAND: River ned butikkhyller

03.17** i natt fikk politiet melding om at en beruset person holdt på med å rive ned butikkhyller inne på Shell-stasjonen på Gartnerløkka. Mannen sjikanerer også de andre kundene i butikken. Politiet rykket ut og pågrep den 22 år gamle mannen.

**VENNESLA: Innbrudd

03.31** i natt fikk politiet melding om at det hadde vært et innbrudd i et hus i Ekornstien i Vennesla. Flere elektroniske artikler ble stjålet fra stedet. Saken blir etterforsket.

**KRISTIANSAND: Masseslagsmål

03.31** i natt fikk politiet melding om masseslagsmål på utsiden av Rederiet i Kristiansand. Flere politipatruljer ble sendt til stedet. Den ene patruljen kan melde om at en mann holder på å svime av, mens en annen patrulje kan melde om at de har pågrepet to personer. Begge de to personene som ble pågrepet er 37 år gamle og kommer fra Kristiansand.

**KRISTIANSAND: Flyttet trafikkskilt

10.23** i dag fikk politiet melding om at noen hadde flytte rundt på trafikkskilt i Tordenskjoldsgate slik at det ble ganske vanskelig å kjøre der. Patrulje reiste ut for å sette skilta på plass igjen.