KRISTIANSAND: Politiet hadde angivelig fått en bekymringsmelding fra en nabo, som skal ha hørt brøling og tumulter i naboleiligheten. Men i leiligheten var det kun feiring og glede.

Det var nemlig under hatoppgjøret mellom Manchester United og Liverpool lørdag, at fire Liverpool-supportere var samlet i leiligheten til en fotballsupporter i Gislemyrveien i Vågsbygd.

Ren glede

– Her var det kun pur glede. Liverpool vant jo som kjent kampen 4-1 og dermed ble det litt brøling og løping over gulvet da Liverpool scoret, forteller Sindre Brunvand, en trofast Liverpool-supporter, og en av gjestene hos huseieren.

Brunvand bare ler av episoden. Det gjør neppe politimannen, som er United-fan og lurte på hva stillingen var. Da han fikk vite at United lå under 4-1 på hjemmebane var han ikke mye glad.

– Han måtte gå slukøret herfra. Her var det verken husbråk eller tre poeng å juble over, sier Brunvand.

Loggførte stillingen

Etter det fvn.no kjenner til skal stillingen i kamp ha blitt loggført i politiets vaktjournal (PO).

– Vi fikk melding om høylytt krangling. Da patruljen kom til stedet viste det seg at det var fotballkamp og gledeshyl på grunn av det. Liverpool ledet visst kampen, forteller operasjonsleder Jon Kvitne ved Agder-politiet, til fvn.no.

Kampen var omtrent ferdig da politiet dukket opp. Da var kameratgjengen på vei ut for å feire seieren, den første på Old Trafford siden 2004. Etter det fvn.no kjenner til så skal utrykningen ikke ha hatt absolutt høyeste prioritet. Etter at patruljen fikk oppdraget i Vågsbygd, ble patruljen omdirigert til en nødsituasjon i Søgne. Dette oppdraget bortfalt senere.