ARENDAL: Sladdet og traff autovern

00.05: En bil sladdet og traff autovernet og en stolpe på E 18 ved avkjøringen til Stoa. Føreren stakk fra stedet i bilen, som fortsatt var i kjørbar stand.

— Politiet fant både føreren og bilen litt senere. Det ble tatt beslag i førerkortet, sier operasjonsleder Lars Hyberg i Agder politidistrikt.

KRISTIANSAND: Kjørte fra politiet

03.30: En person på firehjuling kjører fra politiet i Vågsbygd. Politiet valgte å avbryte forfølgelsen etter kort tid. Firehjulingen kjørte i retning Åsane.

— Politipatruljen ønsket å stanse og kontrollere føreren, da han kom kjørende på feil side av veien. Politiet så hvilken retning føreren kjørte, og valgte å avbryte siden det er forbundet med stor risiko å forfølge en såpass sårbar fører. Det ble ikke notert noe registreringsnummer, men politiet har en formening om hvem personen er, sier Hyberg.

KRISTIANSAND: Mann rotet i båt

03.30: Politiet mottok melding om en mann som rotet i en båt ved Rona. Mannen skal ha stukket fra stedet på en sykkel.

— Meldingen gikk på at det muligens var en mann som rotet i en båt, som muligens hadde syklet videre. Det var ingen på stedet da politiet kom frem, og patruljen kunne heller ikke se at det var gjort innbrudd i noen båter. Nå avventer vi en eventuell anmeldelse, sier operasjonslederen.

**GJERSTAD: Stor øvelse rundt E 18

09.30:** Les mer i egen sak.

**ARENDAL: Kjørte uten førerkort

09.55:** En bilfører ble stoppet på Eydehavn. Føreren blir anmeldt for å kjørt uten gyldig førerkort.

**BIRKENES: Skadet etter sykkelvelt

11.19:** Person har veltet på sykkel og pådratt seg hodeskader. Fraktet bort med ambulansehelikopter. Les hele saken her.

**GRIMSTAD: Tok hvit beagle i friskt driv etter kaniner

14.10:** Politiet har tatt vare på hund, liten brun/sort/hvit beagle som var i frisk driv etter kaniner.

LINDESNES: Bilbrann på E 39

14.50: Melding om brann i bil i Fardalsbakken på E 39