ARENDAL: Ordensforstyrrelse

23.35: En mann (31) ble kjørt til arresten i Arendal etter sjenerende oppførsel i Arendal.

FARSUND: Kjørte på rådyr

23.43: Et rådyr ble påkjørt på strekningen mellom Vanse og Farsund. Viltnemnda ble varslet for å ta seg av dyret.

MARNARDAL: Trafikkuhell

En person ble lettere skadet etter at to biler var involvert i et trafikkuhell på Lindland i Marnardal. Den skadede ble kjørt til legevakt.

KRISTIANSAND: Vanskelig gjest

Vaktene ved Leopold i Kristiansand ba om bistand for å fjerne en uønsket gjest.

KRISTIANSAND: Mopedist truet

23.57: En 16-åring kontaktet politiet for å fortelle at han var blitt truet av en gjeng person i Andøyakrysset.

— Han ble truet på en slik måte at han måtte løpe fra stedet. Politiet har kikket, men dessverre uten å finne gjerningsmannen, opplyser Vidar Neset, operasjonsleder ved Agder-politiets operasjonssentral.

KRISTIANSAND: Vanskelig gjest

00.05: Vaktene på utestedet Patricks ba om bistand for å fjerne en uønsket gjest.

ARENDAL: Røykte hasj

00.22: En synlig påvirket bilfører (19) ble stanset på Stoa i Arendal. Bilføreren erkjente å ha røyk hasj og ble tatt med mindre mengder narkotika. 19-åringen fra Grimstad ble kjørt til legevakta for å avlegge blodprøve.

KRISTIANSAND: Slåsskamp

00.23: Minst to personer, to 16-åringer, var involvert i et slagsmål ved 7/Eleven. Den ene personen ble påført et kutt over øyet.

ARENDAL: Fyllekjøring

00.25: Politiet kom over en båtfører som kom inn til Pollen i Arendal. Det viste seg etter sjekk at båtføreren var beruset. Undersøkelse viste at mannen hadde en promille på 1,86. RISØR: Person kuttet seg

00.36: En person på Randevikstranda kuttet på et ikke nøyaktig definert redskap seg i forbindelse med klammeri. Hendelsesforløpet er noe uklart.

MANDAL: Mistenkt for promillekjøring

00.48: En politipatrulje stoppet en bil i Mandal sentrum hvor føreren kunne mistenkes for fyllekjøring. Føreren (23) ble fremstilt for blodprøvetaking.

ARENDAL: Beruset kvinne

00.52: Et utested på Tyholmen i Arendal ba om hjelp for å fjerne en beruset kvinne. Politiet bortviste kvinnen fra stedet.

EVJE: Fyllekjørte ikke

01.05: Setesdalspatruljen stanset en bil mellom Senum og Evje. Sjåføren blåste i alkometeret og det gav ikke utslag.

FLEKKEFJORD: Klammeri

01.18: Politiet ble bedt om å fjerne plagsomme personer ved Maritim Fjordhotell i Flekkefjord.

— Det var litt amper stemning og krangling. Politiet var på stedet for å forebygge, men det var ingen episoder da politiet var der, sier Neset.

Noe senere endret imidlertid det seg.

— Det ble meldt om diverse personer som slåss inne på Maritim Fjordhotell. Politiet kjørte til stedet med en gang og roet situasjonen. Ingen ble pågrepet, men en person ble kjørt til legevakt, fortsetter Neset.

ARENDAL: Sjenerende person

01.45: Politiet tok inn en mann (45) etter at han var til sjenanse i Arendal sentrum.

KRISTIANSAND: Vanskelig gjest

01.52: Vaktene på Møllepuben ber om bistand. Politiet kjørte til stedet, men da de kom fram var den aktuelle personen borte fra stedet.

KRISTIANSAND: Beruset person

01.54: Leopold meldte om problemer med en beruset personer på utsida. Til tider var personen aggresiv, men han skal ha forsvunnet i en drosje før politiet kom til stedet.

FARSUND: Bilinnbrudd

02.06: En person tok kontakt med en politipatrulje i Farsund og meldte fra om at det hadde vært innbrudd i bilen hans som stod parkert ved flyplassen på Lista. Vedkommende mente at to forsterkere var stjålet i tidsrommet 23.15 til 23.45. KRISTIANSAND: Kranglete gjest

02.10: En drosjesjåfør i Randesund ba om bistand fra politiet. Politiet rykket ut og bistod med å håndtere en mannsperson som ikke hadde betalt, samt slått til sjåføren. Det venter en anmeldelse mot passasjeren.

GRIMSTAD: Ordensforstyrrelse

02.16: En politipatrulje i Grimstad måtte ta hånd om en beruset person som var til stor sjenanse i Storgata. En 23-åring fra Hordaland ble kjørt til arresten i Arendal.

ARENDAL: Klammeri

Dørvaktene ved utestedet Lips meldte om problemer. Politiet bistod og det viste seg å være snakk om klammeri mellom tre personer. Politiet anmelder trolig tre menn, henholdsvis 29, 20 og 18 år, for ordensforstyrrelse og slåssing.

MANDAL: Kranglete gjeng

02.32: En ungdomsgjeng oppførte seg kranglete i Mandal sentrum. Politiet rykket ut og snakket til ungdommene.

KRISTIANSAND: Nattero gjenopprettet

02.37: Politiet gjenopprettet nattero etter klager på høy musikk i Henrik Wergelands gate.

KRISTIANSAND: Mulig slagsmål

Det ble meldt om mulig slagsmål ved Hotell Skagerrak. Politiet kikket på stedet, men fant verken personer eller noen slåsskamp.

KRISTIANSAND: Sparket inn vindusrute

Politiet fikk melding om at en vindusrute hos en bedrift var blitt sparket inn. Politiet rykket ut og tok hånd om en 21-åring som blir anmeldt for ruteknusingen.

KRISTIANSAND: Knust blomsterpotte

03.04: Politiet kom over en person som løftet og knuste en blomsterpotte. Mannen (19) ble anmeldt for forholdet.

KRISTIANSAND: Ordenforstyrrelse

03.17: To personer ble kjørt til arresten for ordensforstyrrelse i krysset ved Tollbodgata og Markens gate.

MANDAL: Grovt tyveri

03.17: En TV og en forsterker meldes stjålet fra et hus på Persheia i Mandal.

ARENDAL: Beruset person

03.25: Politiet hjelper en person i smuget ved Rema 1000 på Barbu. Etter hvert klarer personen å komme seg hjem for egen maskin.

GRIMSTAD: Høy musikk

03.39: Politiet gjenopprettet nattero ved en adresse etter klage over høy musikk.

GRIMSTAD: Mopedtyveri

03.45: En moped er blitt stjålet ved Søm båthavn i Grimstad mellom lørdag klokka 19 og søndag klokka 01. Det skal være en rød Peugeot med kjennemerke PH2796. GRIMSTAD: Festbråk

03.47: Politiet gjenopprettet nattero på Fevik.

ARENDAL: Mulig fyllekjøring

03.50: Politiet får tips om at en beruset mann (21) har satt seg inn i en bil på Langbrygga i Arendal. Klokka 04.02 blir bilen stoppet på Saltrød og føreren kjøres til legevakta for å avlegge blodprøve.

ARENDAL: Uten førerkort

04.00: Politiet stoppet en bil på Vesterveien i Arendal som kjørte uten gyldig førerkort. Bilføreren, en mann på 20 år, anmeldes for forholdet.

KRISTIANSAND: Høy musikk

04.25: Politiet gjenoppretter natteroen på en adresse i Gyldenløves gate.

KRISTIANSAND: Fjernet beruset mann

05.05: En beruset person ble funnet i en heis i Henrik Wergelands gate. Politiet fikk vekket beboeren og hjalp ham hjem.

LINDESNES: Motorstopp

05.25: Redningsskøyta måtte bistå etter melding om motorstopp på sjøen. En båtfører skulle kjøre Lista - Åna Sira med båt, men motoren stoppet. Hovedredningssentralen bisto med redningsskøyte og situasjonen løste seg uten dramatikk.

RISØR: Høy musikk

06.06: Politiet gjenopprettet natteroen på en adresse i Risør etter melding om støy og høy musikk.

GRIMSTAD: Beruset person

06.33: Det blir meldt at en meget full person raver rundt i Grimstad. Da politiet kommer til stedet finner patruljen ingen fulle folk.

VENNESLA: Rådyr påkjørt

Et rådyr blir påkjørt og omkommer på riksvei 403 ved Jeppestøl i Vennesla.