KRISTIANSAND: Jenta fortalte om en oppvekst og en syk far som ikke ga henne den nærhet som hun følte behov for. Da andre menn viste interesse for henne på MSN følte hun seg beæret og stolt. Derfor innledet hun kontakt med den tiltalte 33-åringen.

— Jeg syntes egentlig han var ekkel, men lot han få sex for ikke å skuffe ham, fortalte den nå 13 år gamle jenta. 33-åringen kom på besøk til hjemstedet til jenta hvor de hadde samleie.

I tingretten i Kristiansand fremstår jenta som reflektert og moden for alderen. Hun ga i likhet med det andre offeret retten en inngående og detaljrik forklaring om hvordan kontakten med overgriperne ble etablert og hvordan det hele utviklet seg.

— I dag føles det uvirkelig det jeg har vært med på. Jeg har hatt mine depresjoner og har tenkt at jeg ikke vil være her. Har hatt nære tanker om å ta livet mitt, og jeg har så stor skyldfølelse over at jeg ikke sa fra til noen. Det ble voldsomt for meg da en av de jeg chattet med sendte bilder av små barn i fem-seksårsalderen i seksuelle aktiviteter. Det var vondt for meg og da lurte jeg på om jeg skulle si fra til politiet.

Jenta følte til slutt en lettelse over at saken ble anmeldt til politiet.