FARSUND: Klokken halv fire natt til lørdag fikk politiet melding om at det var et trafikkuhell på riksvei 43 på Vanse i Farsund.

— Vi sendte ut ambulanse og politi. Det viser seg at det er en bil som har kjørt ut av veien og inn i et tre, forteller operasjonsleder Jon Kvitne, ved Agder politidistrikt, til fvn.no.

To personer blir kjørt til sykehuset i Kristisnsand, men i tillegg forteller vitner på stedet at en person stakk av fra stedet etter utforkjøringen.

— Vi har sikret oss blodprøver av de to som ble tatt med til sykehus. Det er foreløpig uklart hvem som kjørte bilen, sier Kvitne.

Politiet sikret seg en del spor ved bilen, men har foreløpig ikke fått kontakt med den personen som stakk av.

— Han vil vi gjerne ha kontroll på. Ikke bare på grunn av etterforskningen, men vil vil også vite at han har det greit og er i god form, fastslår Kvitne.

Litt etter at politiet får melding om utforkjøringen, ringer en huseier fra samme området inn. Han forteller at han for 20 minutter siden fikk en stor stein inn gjennom vinduet- — Han ser en person på utsiden som han navngir til politiet. Like etter starter det opp en bil som forsvinner i stor fart. Vi har en mistanke om at dette har en tilknytning til utforkjøringen, forteller Kvitne.