**FEVIK: Laserkontroll

18.05** UP stopper en 19 år gammel mann som har kjørt i 119 kilometer i timen i 80-sonen. I tillegg til å kjøre alt for fort har mannen også krysset sperrelinjene og kjørt alt for nær bilene foran. Resultatet er at 19-åringen mister førerkortet.

**FROLAND: Hytteinnbrudd

18.56:** Politiet får melding om at det har vært innbrudd i en hytte i Froland. Nærmere undersøkelser viser at det også har vært innbrudd i flere andre hytter i området. Froland lensmannskontor vil se nærmere på saken.

**KRISTIANSAND: Sykkeltyveri

19.09:** En patrulje kommer over en 46 år gammel mann som skrur på flere sykler. Det viser seg at den ene sykkelen er meldt stjålet, og 46 åringen blir satt i arresten.

**RISØR: Trafikkuhell

19.35:** Politiet får melding om at en bil har kjørt av veien ved avkjørselen til Ausland. Sjåføren er uskadd, men uhellet fører til en del trafikkproblemer på stedet. Viking blir sendt ut for å fjerne bilen.

ARENDAL: Ikke gyldig førerkort

Politiet stopper en bil i Arendal der sjåføren kjører uten gyldig førerkort. Bilen blir også avskiltet på grunn av manglende dokumenter, og sjåføren blir anmeldt.

ARENDAL: Avtale med russen

En patrulje blir sendt ut til en russefest på Stølsvika i Arendal på grunn av bråk og støy. Patruljen snakker med både russen og naboer i området, og gjør til slutt en avtale med russen.

**MARNARDAL: Fartskontroll

18.00-20.00:** UP har hatt en fartskontroll i Marnardal. 7 personer har blitt ilagt ett forenkla forelegg, mens en person, født i 1985, mistet lappen for å ha kjørt i 91 kilometer i timen i 60-sonen.