KRISTIANSAND: — Kvinnen har forklart til politiet at hun var veldig redd under turen som endte ved hjemmet hennes. Sjåføren kjøring gikk fra side til side i kjørebanen, opplyser politibetjent Øystein Jørgensen på allmennavsnittet ved Kristiansand politistasjon.

Møtte på stasjonen Det var natt til torsdag denne uken politiet i Kristiansand fikk oppringning fra en oppbrakt 40-åring. Kvinnen fortalte politiet om den risikable kjøreturen hun nettopp hadde opplevd. Kvinnen oppga taxinummeret til politiet, som startet ettersøkning av den 51 år gamle sjåføren.

— Taxisentralen klarte å komme i kontakt med mannen gjennom sitt kommunikasjonssystem. Han ble bedt om å møte på stasjonen, noe han gjorde, forteller Jørgensen.

I avhør hos politiet tilsto mannen umiddelbart at han hadde drukket alkhol før han satte seg i drosjen. Han har også samarbeidet med poltiet hele veien.

— Han var veldig lei seg for det han hadde gjort, og angrer på kjøringen, sier Jørgensen.

- En trist sak Mannen ble fratatt førerkortet og kjøreseddelen umiddelbart. Han er ikke drosjeeier, men ansatt hos en eier i Agder Taxi-systemet.

— Denne saken er bare trist både for våre brukere og selskapet. Heldigvis ble ingen skadet som følge av kjøringen, sier Marlow Lee Andersen i Agder Taxi.

Andersen forteller at 51-åringen følges opp av bedriftshelsetjenesten.