MANDAL: I går opplyste politistasjonssjef i Mandal, Bjart Gabrielsen, at det fra fredag morgen skulle bli satt inn helikopter i søket etter de to savnede mennene i Mandal.

Men klokken 10.27 fredag får fvn.no opplyst at politiets helikopter fremdeles ikke er lettet fra Gardermoen som følge av tett tåke.

Søk med bil I natt har to politipatruljer kjørt bil langt to strategiske veier fra Sørlandet til Stavanger. Den ene patruljen har fulgt riksvei 42 fra Evje via Sirdal til Stavanger. Den andre patruljen har fulgt E 39 fra Mandal til Stavanger.

Årsaken til at disse veiene er fulgt, er at den savnede 52-åringen har en leilighet i Stavanger.

Politi i Rogaland har oppsøkt denne leiligheten, men det er ingenting som tyder på at de to mennene har vært der.

Trafikkulykke Politiet jobber først og fremst ut i fra en teori om at 26-åringen skulle prøve 52-åringens sportsbil, en Mercedes CL 600. På denne prøveturen frykter politiet at det har skjedd en trafikkulykke.

De to mennene, en 52-åring og en 26-åring, ble sist sett da de forlot utestedet Berzerk i Mandal ved 03-tiden natt til julaften.

Politiet i Mandal avsluttet søket etter mennene da det ble for mørkt til å lete, rundt klokken 16.00 torsdag. På det meste har det vært 56 frivillige, 10 personer fra Røde Kors og én politipatrulje som har deltatt i letingen.

Det forventes at minst like mange vil delta i søket fredag.

Saken oppdateres.