KRISTIANSAND: Den 19.februar i år rundt klokken 11 kjørte den 33 år gamle kristiansanderen i sin bil på Varoddbroa i Kristiansand, da han ble forbikjørt av en BMW.

Det er mye som tyder på at 33-åringen ikke satte pris på å bli forbikjørt, for ifølge tiltalen fra påtalemyndigheten skal forbikjøringen ha ført til at 33-åringen akselererte og kjørte inn i BMWen bakfra.

«Han(33-åringen, red.anm) kjørte på en særlig hensynsløs måte, idet han, etter å ha blitt forbikjørt av en BMW 5-serie, akselererte og kjørte på BMWen en eller flere ganger. Kjøringen førte til et trafikkuhell med personskader og materielle skader,» heter det i tiltalebeslutningen.

33-åringens bil snurret og gikk i rekkverket etter påkjørselen, noe som førte til at 33-åringen ble sittende fast i bilen en kort periode. Varoddbroa ble stengt i litt over en time på grunn av trafikkuhellet.

Ifølge 33-åringens advokat Marius André Stokke, kjenner den tiltalte seg ikke igjen i politiets beskrivelse av hendelsen.

— Han mener at i det BMWen la seg inn foran ham så kom den borti hans bil, noe som førte til at han fikk en sideskrens og mistet kontrollen, sier Stokke, til fvn.no.

Advokaten forteller at 33-åringen mener han ikke kunne ha gjort noe for å forhindre det som skjedde.

— Han erkjenner ikke straffskyld. Han føler at han er forhåndsdømt, sier Stokke.