**SONGDALEN: Lommebok stjålet

15.56:** Politiet får telefon fra en person som har parkert utenfor Joker på Nodeland. Det viser seg at en lommebok er blitt stjålet fra bilen.

**KRISTIANSAND: Moped funnet

16.06:** En stjålet moped som har vært meldt stjålet kommer til rette ved Bertesbukta.

**KRISTIANSAND: Butikktyv pågrepet

16.13:** Ansatte ved Super-G i Sørlandsparken oppdager en østeuropeisk butikktyv som skal ha stjålet en bukse til 5-600 kroner. Da butikkpersonalet snakket til mannen, forsøkte han å stikke av. Politiet rykket ut og pågrep en tsjetsjener (21).

**KRISTIANSAND: Grevling påkjørt

16.21:** En grevling ble meldt påkjørt og omkommet fra en adresse i Vågsbygdveien. Veitrafikksentralen blir varslet og får fjernet det døde dyret.

**LILLESAND: Fyllekjørt på gressklipper

16.42:** En lillesandsmann (48) ble observert på en motorisert firehjuls gressklipper på Tingsaker. Forbipasserende oppfattet mannen som beruset og kontaktet politiet. Politiet rykket ut og mistenker at mannen var beruset. Han ble tatt med til lege for å avlegge blodprøve.

**KRISTIANSAND: Moped funnet

17.44:** En moped som har vært meldt stjålet siden onsdag 2. september blir funnet ved Fidjemoen i Kristiansand. Politiet drar ut og får gitt mopeden tilbake til riktig eier.

**KRISTIANSAND: For mye øl og brennevin

17.58:** Tollvesenet på Hampa stoppet en polsk statsborger som kom med ferja klokka 15.30. Polakken var i besittelse av litt for mye øl og brennevin, og godtok ikke forslaget om et forenklet forelegg. Han ble derfor tatt med inn til politiet og anmeldes for de ulovlige mengdene med drikke. Polakken er en mann (35).

**RISØR: Kjørte for fort

18.48:** Utrykningspolitiet målte en motorsyklist til en gjennomsnittsfart på 94 km/t i 60-sonen ved Sønderled. En mann (40) fra Aust-Agder kjørte motorsykkelen og mistet førerkortet på stedet.