**KRISTIANSAND: Beruset person

01.07:** En svært beruset mann gikk i veibanen på E 39 i Hannevika. Vedkommende ble kjørt hjem av en politipatrulje.

KRISTIANSAND: Innbrudd på Spar Åsane

01.45: Innbruddsalarmen på Sparbutikken i Grågåsveien ble utløst, og da politiet kom til stedet og fant de et knust vindu. Ifølge et vitne skal en ung gutt med sort jakke og hette ha løpt fra stedet og muligens stjålet noen øl. Politiet søkte etter vedkommende uten resultat.

**RISØR: Mistenkelig bil

03.39:** Politiet mottok melding om en mistenkelig bil som sto på veien inn mot Hestemyr. Det var ingen biler i området da patruljen kom til stedet.

**TVEDESTRAND: Høy musikk

03.46:** Klage på høy musikk fra en bolig på Rykene. Da patruljen kom til stedet var det rolig.

**FARSUND: Bil utenfor veien

10.13:** Politiet fikk melding om en bil om hadde havnet litt uenfor veien i Sundeveien i Farsund. En politipatrulje rykket ut til stedet og konstaterte at alt var OK med føreren. Politiet bisto med rekvirering av bilberging.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i hytte

11.05:** Politiet fikk melding om hytteinnbrudd i Varen i Vigebukta. Politiet dro til stedet for å sikre spor. En vindusrute var knust og det er foreløpig usikkert hva som er stjålet.

MARNARDAL: Arbeidsulykke i et fjøs på Bjelland.

**ARENDAL: Mann pågrepet med narkotika

14.21:** En politipatrulje stanset og kontrollerte en bil og en mannlig fører (40) i Gamle Songevei. Føreren ble funnet i besittelse av litt narkotika. Han ble pågrepet og kjørt til politiarresten i Arendal.

**MANDAL: Krattbrann

14.24:** Politi og brannvesen rykket ut til krattbrann i Harkmarksveien der det brant mellom to eneboliger. Brannen ble slukket etter 25 minutter.

**KRISTIANSAND: Trøbbel med trafikklys

14.53:** Politiet fikk mange telefoner om at trafikklyset hadde hengt seg opp i krysset Vestre Strandgate/Henrik Wergelands gate. Dette skapte store trafikale problemer. Politiet sendte derfor en patrulje for å regulere trafikken. Vegtrafikksentralen sendte reperatør for å reparere trafikklyset.

**GRIMSTAD: Klage på sirkusfølge

15.28:** Politiet fikk klage på et følge fra sirkus Arnado som kjørte østover på E18 mot Arendal med flere trekker uregistrerte hengere. Politiet sjekket forholdet og fant at tilhengerne ikke er registreringspliktige.

FARSUND: Mann pågrepet etter husbrann på Lista.

**MANDAL: Nabokrangel

16.49:** Politiet ble varslet om en nabokonflikt i området ved Harkmark. Den ene naboen skal ha truet den andre og gitt klar beskjed om at han ville by på juling. Politet opplyser at de vil ta kontakt med naboene litt senere.

**ARENDAL: Pågrep ruset sjåfør

17.50:** En politipatruljet stanset en bil på Eydehavn etter melding om at føreren hadde kjørt veldig vinglete og vært borti en tunnellvegg i Arendal. Føreren, en 23 år gammel mann fra Arendal, fremsto som ruset og var i besittelse av narkotika. Mannen ble pågrepet av politiet og brakt til arresten.

KRISTIANSAND: Stoppet tyv på kjøpesenter

17.55: En vekter på Sandens Senter i Markens stoppet en 15 år gammel gutt fra Kristiansand som stjal en Mac fra en kvinne i går. Politiet overtok gutten, fremskaffet datamaskinen og overleverte 15-åringen til Barnevernsvakta.

**ARENDAL: Meldt om brann i trafokiosk

18.33:** Politiet ble varslet om at det brant i en trafokiosk på Austre Moland, like ved kommunegrensa til Tvedestrand. Brann, politi og e-verk dro til stedet. Det viste seg at det ikke var åpen flamme, men kun en sikring som hadde eksplodert.

KRISTIANSAND: Innbrudd i bolig

18.50: Politiet ble varslet om et boliginnbrudd på Gimlekollen som skal ha skjedd mens familien var på ferie. Det er rotet mye rund og politiet undersøkte stedet.

**LINDESNES: Krangel i butikk

18.56:** Politiet rykket ut etter melding om at to personer kranglet inne i en kolonialbutikk. Begge parter hadde sin versjon, men klarte ikke å holde fred med hverandre.

**GRIMSTAD: Gutt meldt savnet

20.57:** En ni år gammel gutt ble meldt savnet, etter at han ikke kom hjem fra skolen som avtalt. Klokken 21.10 ble det klart at gutten var hos en nabo.

**FLEKKEFJORD: Innelåst på NSB-venterom

21.39:** Politiet fikk melding om at en mann lå sovende inne på togstasjonen på Sira. Mannen var låst inne på stasjonen. NSB ble kontaktet, for å få noen til å låse opp stasjonen. Mannen fikk ifølge politet lov til å være på stasjonen til nattoget kom.

**LYNGDAL: Bil kjørte utfor

22.10:** Politiet fikk melding om at en bil hadde kjørt utfor veien ved Felleskjøpet i Lyngdal. Det viste seg at bileieren hadde glemt å aktivere håndbrekket, og at bilen hadde tatt seg en trilletur på egen hånd. Bilen ble tauet bort.

**ARENDAL: — Mann ligger rett ut

22.12:** Det meldes om at en mann ligger rett ut ved brannstasjonen ved Eydehavn. En politipatrulje henter mannen og kjører han hjem.