AGDER: — Fra midnatt er det loggført totalt 27 oppdrag på Agder, sier operasjonsleder Hans Petter Osaland ved Agder politidistrikt, til fvn.no.

Mai-natta ble dermed rolig for politiet i landsdelen. Det ble opprettet noen få politisaker gjennom natta.

**RISØR: Slått med flaske

00.42:** En kvinne (37) skal ha slått en mann (27) med en lysestake av glass i Strandgata i Risør. Kvinnen ble anmeldt for legemsbeskadigelse og kjørt til politiarresten i Arendal.

**SØGNE: Bråkete fest

01.16:** En del ungdommer samlet i Ausvigheia i Søgne lagde bråk. Politiet ble tilkalt og klokken 02.20 ble festen avsluttet med politiets hjelp.

**LILLESAND: Klage på høy musikk

01.31:** Naboer mente at Sjøbua i Lillesand spilte for høyt. Politiet sjekket saken, men etter at utestedet lukket vinduene, ble det slutt på klagingen.

LINDESNES: Ville inn

En mann banket på døra og ville inn i et hus i Volleveien på Vigeland. Beboeren ønsket ikke besøk og politiet fjernet en person. Etter samtale tok personen til fornuft og gikk hjem.

KRISTIANSAND: Ville ikke bort

En mann (23) ble forsøkt bortvist fra utestedet Havana, men ville ikke dra. Politiet rykket ut og pågrep vedkommende. På stedet fremsatte 23-åringen trusler mot politiet og han ble kjørt til politiarresten.

**KRISTIANSAND: Tatt med narkotika

02.50:** En kvinne (23) fra Mandal og en mann (28) fra Vågsbygd fikk overnatte i politiarresten etter at de ble tatt med mindre mengder amfetamin og hasj.

**KRISTIANSAND: Innbrudd

03.50:** Les mer i egen sak.

**KRISTIANSAND: Full på politivakta

05.00:** Les mer i egen sak.

**KRISTIANSAND: Sykkelulykke

11.04:** To syklister kom borti hverandre ved Ryenskrysset i Tveit. Den ene ramlet av sykkelen og ødela hofta. Den skadede kvinnen ble kjørt til legevakta.

**FROLAND: Innbrudd

12.06:** Hytteeiere på Mjåland i Froland kommer fram til hytta si og oppdager at det har vært innbrudd. To dører er knust og hytta er endevendt. Politiet var i ettermiddag på vei til hytta for å sikre spor.

**KRISTIANSAND: Italienske dresselgere

13.02:** Et ektepar i Østre Strandgate ble oppsøkt av italienske dresselgere på døra. De skal ha oppført seg påtrenge og politiet ble tilkalt for å fjerne selgerne.

**KRISTIANSAND: Terrengsykkelulykke

13.05:** En terrengsyklist har veltet i alpinbakken på Ve i Tveit. Syklisten har pådratt seg skader i nakke og hode. AMK rykket ut. Ingen politisak.

KRISTIANSAND:Innbrudd på barne- og ungdomsteateret

Det har vært innbrudd på Barne- og ungdomsteateret i Kongens gate en gangmellom klokken 22.00 i går og klokken 10.00 i dag morges. - En spesiellkongekrone og to teaterhatter er stjålet, og hodeplaggene skal ikke værebillige. Hvis du ser noen som løper rundt med kongekrone eller teaterhatter, såkan du gi beskjed til politiet, forteller Mæhre Ingrid, Operasjonsleder i Agderpolitidistrikt.

KJEVIK: Skjærgårdsjeepstjålet

17.00: En Yamarin 4730 skjærgårdsjeep er stjålet ved kjevik. Operasjonsleder Mæhre ber folk om å passe littekstra på båtene sine, og være litt skeptiske dersom ukjente personer lenge gårrundt og kikker på båter ved havnene. - Tidligere i dag ble det observert tremenn av utenlandsk opprinnelse i Tvedestrand. Med tanke på å passe på båtenesine. Folk som roter rundt i båthavner.

MANDAL: Gutt (11) sendt til sykehus etterfallulykke

17.10: Se egen sak.

BYREMO: RÅNETREFF

20.48: Politiet får inn flere meldinger om rånekjøring på Byremo. – Rundt 20til 40 biler har samlet seg på Byremo og kjører som tullinger, sier Mæhre.Rånetreff. I tillegg er det mange tilskuere.

ØYESLETTA: FORENKLAFORELEGG OG BELTEGEBYR

21.47: I trafikkontroll på Øyesletta har 14 biler fått forenkla forelegg, og tobiler fått beltegebyr. En bilist mistet så vidt ikke førerkortet da personenkjørte i 85 kilometer i timen i 60-sonen.