FARSUND: I forbindelse med landsmøtet for Round Table ble det fredag kveld arrangert strippeshow på Pakkhuset, skriver Farsunds avis. Strippingen var en del av underholdningen på et lukket arrangement for klubbens medlemmer.

De lokale arrangørene hadde leid inn to strippere for å underholde.

— Det var tydelig at flere deltakere var ukomfortable med dette, sier landsformann i Round Table Norge, Kristian Amlie til Farsunds avis.

Han setter ikke pris på strippeshowet,— Også for meg var dette en overraskelse og jeg er ikke glad for det som skjedde. Det er i strid med Round Table sin formålsparagraf og sine verdier, sier han til Farsunds avis.

Tidligere i uken ble det kjent at Round Table hadde brukt sekvenser fra en pornofilm i promoteringen av landsmøtet. Landsformannen beklager også dette. Han tror at hendelsene kan skade ryktet til Round Table.

— Det gir et helt feil inntrykk av organisasjonen. Vi driver et viktig arbeid med å øke kunnskap og forståelse gjennom samarbeid på tvers av yrkesgrupper og landegrenser. Derfor blir jeg svært oppbrakt når slike episoder som i Farsund forekommer. Jeg kan ikke annet enn å beklage på det sterkeste, sier Kristian Amlie til Farsunds avis.

Han vil nå vil utarbeide etiske retningslinjer for at slike ting ikke skal skje igjen.