KRISTIANSAND: De to kameratene sto utenfor hotellinngangen da en kvinne passerte og tok kontakt med tiltalte og en annen like ved. Den ene av kameratene ropte til kvinnen at "du er for god for dem", eller noe lignende.

Dette førte til at den ene henvendte seg til de to kompisene for å si at han hadde ødelagt forholdet til nevnte kvinne, og slo til ham flere ganger i ansiktet.

Deretter gikk den tiltalte til aksjon. Først slo han med knyttet neve slik at den ene falt i bakken bevisstløs. Deretter slo han den andre – også med knyttet neve – slik at han fikk brudd i kjeven. Så stakk tiltalte og hans kompis fra åstedet.

En politipatrulje sporet senere opp den ene av de som hadde slått. Tiltalte ble pågrepet neste dag.

Den 24 år gamle kristiansanderen har nylig møtt i Kristiansand tingrett – tiltalt for to legemsbeskadigelser. Han er dømt til seks måneders fengsel. Halvparten ble gjort betinget med to års prøvetid. Han er tidligere straffedømt seks ganger for flere legemskrenkelser, og har erfaring fra kampsport.

Kristiansand tingrett har ved straffeutmålingen lagt vekt på at fornærmede hadde en noe provoserende adferd i forkant av voldsepisodene.