**ARENDAL: Båtfører i alkoholpåvirket tilstand

00.05:** Båtpatruljen i Arendal meldte fra om en innbrakt båtfører som hadde kjørt med 1,8 i promille, holdt høy fart, og manglet lanterne på båten. Føreren, en mann på 31 år, kjørte en 20 fot Drako. Mannen vil bli anmeldt for forholdet.

**KRISTIANSAND: Overstadig beruset

00.25** : Patrjulen brakte inn en overstadig beruset kristiansander fra Festningsgata. Personen var ute av stand til å passe på seg selv, og ble satt i arresten for avrusing.

**KRISTIANSAND: Ranet av tiggere

00.39** : Politiet fikk melding om to ekstremt aggressive utenlandske tiggere i Markens gate. De trakasserte en person i krysset mellom Markens gate og Skippergata, og stjal personens mobiltelefon. Telefonen skal ha blitt levert videre til en person på sykkel. Tiggerne forsvant fort fra åstedet, og ble ikke funnet av politiet.

**GRIMSTAD: Offentlig urinering

00.44** : En mann på 22 år fra Grimstad ble anmeldt for urinering på offentlig sted. Han var villig til å vedta forelegg og fikk deretter dra hjem.

**SØGNE: Overfalt av ungdommer

01.07** : En voksen mann ringte politiet etter å ha blitt forsøkt overfalt av tre gutter i 15-17årsalderen etter å ha gått av bussen rett over midnatt. Dette skal ha skjedd uten motivasjon eller bakgrunn. Mannen var i stand til å forsvare seg selv, og ungdommene forsvant derfor fort fra stedet. Det har blitt levert inn en beskrivelse av gjerningsmennene, og mannen vil anmelde forholdet på mandag.

**KRISTIANSAND: Tatt med falsk ID

01.17:** En gutt under 18 år fra Vestfold ble fratatt falsk ID på nattklubben Spot i Dronningens gate.

**VENNESLA: Gruppeslagsmål

01.40:** Det ble meldt om hefitg gruppeslagsmål både innendørs og utendørs på Herr direktør i Vennesla. To patruljer ble sendt, og bråket var nærmest oppløst da politiet kom til stedet. Det viste seg at bråket startet på innsiden og fortsatte på utsiden i etterkant. En mann på 24 år fra Vennesla ble anmeldt for å ha knust en rute i restauranten. Han vil bli anmeldt av restauranten for skadeverket. Politiet sier det sannsynligvis vil komme en anmeldelse på bråkmakere som fikk navnet registrert.

**ARENDAL: Båt stakk av fra kontroll

01.50:** En båtpatrulje i Arendal meldte fra om at en båtfører av en Monaco 750 unndro seg kontroll. Føreren, en voksen mann, var i ferd med å legge til ved Terneholmen da han stakk fra patruljen. Han fortsatte deretter mot Galtesund. Politiet har lagt inn en rapport for å forsøke å finne ut hvem eieren er.

**KRISTIANSAND: Sjikanøs atferd

01.50** : En politipatrulje brakte inn en kvinne fra Mandal på 25 år etter hun ble oppbrakt og drev sjikanerende atferd mot politiet utenfor 7-eleven i Markens gate. Hun ble deretter anmeldt for sjikanering.

**KRISTIANSAND: Nektet å vise ID etter bråk

01.50:** Etter å ha deltatt i bråk i Dronningens gate, utenfor Spot, forlot to utenlandske borgere åstedet, og ble senere funnet av politiet på Lundsbroa. Politiet ba om personalia, men han ene nektet å fremlegge ID. Han ble derfor brakt inn til politistasjonen for kontroll av identitet. Personen fikk deretter dra hjem.

**KRISTIANSAND: Bil havnet i autovern

02.08:** Politiet får melding om trafikkuhell i svingen mellom Rona og Hånes. En enslig bil kjørte i autovernet og videre ut i grøfta. Fører og eier er samme person, en mann fra Kristiansand på 22 år. Han ble brakt med ambulanse til akuttmottaket ved sykehuset hvor det ble tatt blodprøver av mistenkte. Der ble også mannens førerkort beslaglagt.

**LILLESAND: Vold mot offentlig tjenestemann

02.09:** I Lillesand sentrum måtte politiet rydde opp i slagsmål. To personer ble pågrepet. Den ene ble siktet for vold mot offentlig tjenestemann, og en mann og en kvinne ble anmeldt for ikke å etterkomme pålegg fra politiet. Alle tre er personer i 30-årene.

**KRISTIANSAND: Tatt for besittelse av strømpistol

02.37** : En patrulje i Kristiansand brakte inn og anmeldte en mann på 23 år fra Vennesla for besittelse av strømpistol.

**ARENDAL: Overstadig beruset

02.58:** Politiet tar med en overstadig beruset mann på 19 år fra Akershus til politistasjonen etter å ha funnet han i Nygata.

**ARENDAL: Kjørte ut etter vannplaning

03.15:** Ved E18 i Arendal kjørte en bilist av veien etter vannplaning vest for Nedenes. Personen kom ikke til skade, og bilen ble tauet inn.

**KRISTIANSAND: Våknet av et smell

05.17:** En person på Flekkerøya våknet av et voldsomt smell. Det viste seg at noen hadde kastet en stein inn gjennom glassruta på inngangsdøra. Personen skal deretter ha hørt en moped kjøre fra stedet. Gjerningsmenn er ikke funnet.

**ARENDAL: Fant oppskjørtet jente i tunnel

06.13:** En patrulje kom over en kvinne i tunnelen ved Myrene. Hun ble beskrevet som svært oppskjørtet og krakilsk. Kvinnen oppførte seg utagerende og måtte kjøres til legevakt for å bli tatt hånd om der. Det ble ikke opprettet en politisak.

KRISTIANSAND: Trafikkuhell på E39

TVEDESTRAND: Stjålet bensinaggregat

12.53: Politiet fikk melding om at det har blitt stjålet et bensinaggregat i en hytte i nærområdet ved Laget. Det har skjedd i løpet av de siste 14 dagene.

KRISTIANSAND: Sovende mann

14.49: Politiet fant en sovende mann i Kristian IV. gate i Krsitiansand. De fikk vekket ham og sendt hamavgårde igjen.

**KRISTIANSAND: Musikkstøy

14.59:** Det ble meldt om høy musikk fra en bolig i Vågsbygd. Politiet dro til stedet og ba om at dette ble dempet, og oppfordringen ble fulgt umiddelbart.

**KRISTIANSAND: Truet med kniv

17.05** Politiet fikk melding om at en person ble truet med kniv på rutebilstasjonen i sentrum. Politiet dro til stedet, men fant ingen på stedet.

**VENNESLA: Bil kjørt av veien

19.18:** Politiet fikk inn melding om at en bil skal ha kjørt av veien på riksvei 405 ved Samkom skole. Politiet dro til stedet, men fant ingen personer i bilen. Politiet vet fremdeles ikke hvor vedkommende er.

**MANDAL: Kjøring i påvirket tilstand

19.36:** Politiet fikk inn en telefon om en mann skal ha kjørt fra Mandal til Lyngdal i påvirket tilstand. Politiet oppsøkte mannens bopel og tok prøver.

**BIRKELAND: Innbrudd i hus

20.01** Politiet fikk inn melding om et innbrudd i et hus i Nordåsveien på Birkeland. Et vindu er brutt opp brutt opp og det er stjålet en playstation og mindre elektroniske artikler.

**ARENDAL: Husbråk

20.46** Politiet fikk inn melding om husbråk på Tromøya og dro til stedet for å roe gemyttene. Saken ble ordnet på stedet.

TVEDESTRAND: Båt stjålet fra Lingve fyr

20.57 Det ble meldt om at en båt har blitt stjålet fra Lyngør fyr utenfor Tvedestrand. Båten var en 10 fots med en 9,9 hesters påhengsmotor.

**SØGNE: Firehjuling stjålet

21.27** Et innbrudd i Søgne ble meldt til politiet. En garasjedør har blitt brutt opp og en firehjuling med registerringsnummer PV1385 er borte. Anmeldelse kommer.