**GRIMSTAD: Påkjørt rådyr

00.32:** På riksvei 420 ved Molland ble et rådyr påkjørt og skadet. Viltnemda er orientert.

**LUNDE: Påkjørt rådyr 2

00.49:** Det samme skjedde kort tid etter på E 39 ved Lunde i Søgne. Viltnemda ble orientert også om dette påkjørte, skadde rådyret.

**KRISTIANSAND: Sammemstøt med syklist

01.07:** I krysset mellom Holbergs gate og Tordenskiolds gate var det et sammenstøt mellom en bil og en syklist. Ingen personer ble skadet.

**KRISTIANSAND: Uten sertifikat

01.27:** En mann i 40-årene ble tatt og anmeldt for kjøring uten førerkort i Torridalsveien.

**KRISTIANSAND: Mistenkte promille

02.52:** En mann i 20-årene er mistenkt for kjøring av personbil i påvirket tilstand på Vesterveien. Han anmeldes også for å ha kjørt uten førerkort, og nødvendig blodprøve er sikret.

**KRISTIANSAND: Kjørte uten lappen

03.58:** På Rige på E 39 ble det tatt enda en mann for kjøring av personbil uten førerkort. Mannen er i 20-årene.

**VENNESLA: Innbrudd hos Telehuset

05.53:** Politiet fikk melding om innbrudd hos Telehuset i Vennesla. En murstein var kastet gjennom ruten og politipatrulje er nå på stedet. Uklart hva som er tatt.

**KRISTIANSAND: Drivende jolle

10.03** : Brannvesenet har dratt ti fots Steady-jolle med fem hestekrefter på land ved brannstasjonen, som ligger ved Otra.

**GRIMSTAD: Innbrudd i enebolig

13.31:** Fra en enebolig i Fjæresvingen ble det i løpet av formiddagen stjålet mye sølvtøy. Adgang ble banet ved å knuse et vindu. Politi og krimteknikere undersøkte åstedet.

**KRISTIANSAND: Rygget på mopedist

16.11:** I Industrigata rygget en bil på en mopedist. Mopedføreren klaget over smerter i arm og bein. Vedkommende ble kjørt til legevakten for kontroll.