En 17 år gammel jente ble brakt til sykehus med mulig benbrudd etter ulykken i Øvre Ringvei i Vågsbygd. Foto: Vegard Nekstad
Politiet undersøker her bilen etter kollisjonen i Øvre Ringvei i Vågsbygd. Foto: Vegard Nekstad

**KRISTIANSAND: Hevdet å ha blitt banket opp

22.50:** En ung mann hevdet å ha blitt banket opp av to personer i Tveit. Da politipatruljen ankom stedet, hadde gjerningspersonene forsvunnet fra stedet.

**KRISTIANSAND: Bortvist av politiet

23.50:** En person som lagde bråk utenfor Møllepuben ble bortvist av en politipatrulje.

**LILLESAND: Mann slått ned i sentrum

23.54:** Melding fra en mann som sa at han hadde blitt slått ned i sentrum, av en person han visste hvem var. En politipatrulje kjørte den fornærmede hjem, og han vurderer å anmelde forholdet.

**GRIMSTAD: Ble bortvist

23.59:** En kranglete person i Storgaten ble bortvist av en politipatrulje.

**FARSUND: Klage på campinggjester

00.05:** Klage på campinggjester som hadde seg en fest. De forstyrret andre gjester med støy og høy musikk. En politipatrulje dro til stedet og fikk dempet lydnivået.

**KRISTIANSAND: Knuste ruter på Odderøya

00.16:** Melding om knust rute i en bygning på Odderøya. Da en politipatrulje undersøkte nærmere, viste det seg å være to knuste ruter. Bygningen ble sikret av leietaker.

**LILLESAND: Kranglefanter på utested

00.47:** Slåssing på Sjøloftet. Kranglefantene forlot stedet like før en politipatrulje ankom.

**KRISTIANSAND: Mann og kvinne bortvist

00.47:** En mann kranglet med en kvinne i Tollbodgata. Partene ble bortvist fra stedet av en politipatrulje.

**VENNESLA: Person slått og sparket

00.59:** Melding om en person som var blitt slått ned i Sentrumsveien. Både en politipatrulje og en ambulanse rykket ut. En person ble brakt til legevakta for sjekk etter å ha blitt slått og sparket. Patruljen fikk pågrepet gjerningspersonen.

**KRISTIANSAND: Påført nesebrudd

01.16:** En politipatrulje kom over et forhold i Tollbodgata hvor en person hadde blitt slått med nesebrudd som følge. Gjerningspersonen, en mann på 25 år, ble pågrepet.

**KRISTIANSAND: Slåsskamp i sentrum

01.42:** Slåsskamp i Tollbodgata. En gjerningsperson skal ha slått til to personer. Gjerningsmannen på 27 år ble pågrepet og satt i arrest, og han ble anmeldt for forholdet.

**KRISTIANSAND: Trafikkulykke i Vågsbygd

01.43:** Trafikkulykke på Øvre Ringvei. En bil og en moped traff hverandre. Mopedføreren, en jente på 17 år, ble påført et mulig benbrudd og ble fraktet med ambulanse til behandling på Sørlandet sykehus Kristiansand. En mannlig sjåfør på 18 år kom uskadet fra hendelsen.

— I en trafikkulykke med personskade er det naturlig at både gutten og jenta blir avhørt i etterkant. Jeg sitter ikke på noen opplysninger om hendelsesforløpet nå, sier operasjonsleder Vidar Neset til Fædrelandsvennen fredag morgen.

**ARENDAL: Kranglende par

01.56:** Krangel ved Syrdalens hjørne. Parene som kranglet ble bortvist. En av partene, en mann på 25 år, etterkom ikke pålegget, og han ble innbrakt og anmeldt for forholdet.

**GRIMSTAD: Truet og antastet

02.04:** En politipatrulje innbrakte en mann på 25 år i arrest, fordi han ikke etterkom et pålegg om å fjerne seg fra Storgaten. Han hadde truet flere personer og antastet en kvinne, og ble anmeldt for dette.

**ARENDAL: Fraktet til arrest

02.31:** En politipatrulje fraktet en person til arresten som var ute av stand til å gjøre rede for seg.

**KRISTIANSAND: Forsøkte å stjele bankterminal

02.33:** En mann på 26 år ble bortvist fra McDonald's i Markensgate da han etter å ha blitt nektet servering, forsøkte å ta med seg bankterminalen ut av lokalet. Han ble pålagt å holde seg borte resten av natta.

**LILLESAND: Branntilløp i søppeldunk

02.39:** Branntilløp i søppeldunk i Storgata. Brannvesenet og politi dro til stedet. Brannvesenet fikk slukket branntilløpet.

**KRISTIANSAND: Lagde bråk på utested

02.45:** En patrulje innbrakte en 26 år gammel mann i arresten. Han hadde lagd bråk på et utested i Markensgate, og ble anmeldt for forholdet

**ARENDAL: Stakk fra politiet

03.16:** En politipatrulje kom over en bil på Stoa, som politibetjentene ville kontrollere inne på industriområdet. Bilisten kjørte av gårde, men ble raskt funnet igjen av patruljen. To personer - en mann på 19 år og ei jente på 17 år - ble pågrepet like ved. En blodprøve ble sikret av begge, da det var uklart hvem som hadde kjørt bilen og begge var alkoholpåvirket.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i bil

03.17:** Innbrudd i en bil i Holbergs gate. Et vindu var knust, og en bag som inneholdt en pc var stjålet. Forholdet vil bli anmeldt.

**MANDAL: Mann lå i veien

03.21:** Melding om en person som lå midt i veien i Store Elvegate. Politiet fant personen, en 32 år gammel mann, og kjørte ham hjem.

**TVEDESTRAND: Mann måtte fjernes

03.27:** En dørvert ba om hjelp til å få fjernet en person fra et utested i sentrum. En mann på 28 år ble kjørt hjem av en politipatrulje.

**SONGDALEN: Bil kjørte av veien

04.17:** Melding om en bil som hadde kjørt av veien i Brennåsen. To personer gikk fra stedet. En politipatrulje dro ut til stedet, og innbrakte de to personene for at de skulle klargjøre hendelsesforløpet.

Operasjonsleder i Agder politidistrikt, Jon Kvitne, oppsummerer natten slik til Fædrelandsvennen:

— Det har vært en hektisk kveld og natt for politiet. Vi har hatt god bemanning og vært ute på mange ordensoppdrag, selv om det ikke har vært de store, tunge sakene.

**ÅMLI: Kjørt til sykehus etter trafikkulykke

06.46:** Trafikkulykke på fylkesvei 415 ved Tveiten. En bil havnet i grøfta, og nødetatene dro ut til stedet.

— En person i bilen, en gutt på 18 år, ble kjørt til Sørlandet Sykehus Arendal med lettere skader. Politiet oppretter sak på forholdet, opplyser operasjonsleder Vidar Neset.

**MANDAL: Bil stjålet

07.41:** Melding om bilbrukstyveri ved Vestnes i løpet av natten. En rød VW Golf med registeringsnummer DH 45650 ble stjålet. Bilen kom senere til rette.

**FARSUND: Innbrudd på skole

08.57:** Melding om innbrudd på Farsund barne– og ungdomsskole. Flere dører var meldt brutt opp. Det var da uklart om noe var stjålet. En politipatrulje kjørte til stedet for blant annet sporsikring.

**FLEKKEFJORD: Promillekontroll

08.40-09.05:** Politiet gjennomførte en promillekontroll på riksvei 44 ved krysset inn til Rauliveien. 50 kontrollerte bilførere – ingen reaksjoner.

**SØGNE: Smykker ble stjålet

10.11:** Melding om innbrudd og tyveri fra en privatadresse. Det var stjålet diverse smykker fra adressen. En politipatrulje ble dirigert til stedet for sporsikring med mer.

**MARNARDAL: Brann i høyspentmast

10.40:** 110 Agder melder om brann i en høyspentmast på Sveindal. En time senere melder brannvesenet på Twitter at alt er under kontroll.

**ARENDAL: Mann kjørt i arresten

10.40:** En politipatrulje pågrep en mann i 40-årene som var i besittelse av en laptop og annnet som han ikke kunne gjøre rede for. Han ble kjørt til politiarresten i Arendal.

**RISØR: Innbrudd i hytte

10.54:** Melding om innbrudd i en hytte. Det er også utøvet skadeverk på en hytten. En politipatrulje blie sendt til stedet for videre undersøkelser med mer.

**ARENDAL: Bilfører savnet etter trafikkuhell

11.05:** Melding om trafikkuhell på Rykeneveien ved Bjorbekk. En bil hadde kjørt ut av veien, og en mann skulle være på stedet. En politipatrulje ble dirigert til stedet, men bilføreren var forsvunnet ved politiets ankomst. Bilen ble inntauet. Det har foreløpig ikke lyktes å komme i kontakt med bileier/bilfører.

**KRISTIANSAND: Garasje i full fyr på Slettheia

11.27:** Se egen sak.

**RISØR: Påkjørt rådyr

12.04:** Politiet fikk melding om et påkjørt rådyr. Viltnemnda ble varslet.

**ARENDAL: Tyveri av båtmotor

12.41:** Politiet fikk melding om en 9,9 hestekrefters Yamaha utenbordsmotor. Motoren ble stjålet i løpet av natta fra en båt som lå fortøyd i Pollen.

**KRISTIANSAND: Knuste vindusruter

13.26** : Noen har knust vindusruter på en parkert lastebil i Ægirs vei. Det er uklart om noe er stjålet. Forholdet vil bli anmeldt.

**KVINESDAL: Syklet inn i bil

13.58:** En syklist syklet inn i en bil som stod stille og var i ferd med å kjøre ut på en vei. Syklisten, en 30 år gammel mann, fikk kun lettere skader. Han ble tatt hånd om av ambulansepersonell. Politiet oppretter sak på forholdet.

**GRIMSTAD: Tyveri av moped

14.16:** Politiet fikk melding om et tyveri av en sort moped med registreringsnummer PK 1383. **KVINESDAL: Veltet på sykkel

17.12:** En syklist veltet på sykkelen sin på Nedre Haugland. Politi og ambulanse kom til stedet. Syklisten var lettere skadet, og ble sendt til sykehus for sjekk.

**KRISTIANSAND: Drosjekunde ville ikke betale

17.25:** Politiet måtte bistå en drosjesjåfør da en kunde ikke ville gjøre opp for seg.

**SØGNE: Båt gikk ned

18.15:** Se egen sak

**KRISTIANSAND: Gutt (17) falt ned 20 meter

18.23:** Se egen sak

**LYNGDAL: 9 år gammel jente savnet

20.00:** Se egen sak

**MANDAL: Trafikkulykke

21.08:** Se egen sak