**ARENDAL: To mistet førerkortet

01.15** Utrykkningspolitiet gjorde i natt fartsmålinger i 50-sonen på Tromøybroen utenfor Arendal. I løpet av en time ble 14 stykker stanset for stor fart. To sjåfører mistet førerkortet på stedet. Det var en 20 år gammel kvinne fra Grimstad og en 18 år gammel mann fra Arendal som begge kjørte i 81 km/t i 50-sonen.

**ARENDAL: Tyv på Hove

01.15** En 18 år gammel mann fra Arendal ble i natt pågrepet mistenkt for å stjele fra teltene på Hovefestivalen. Anmeldelse ventes.

**ARENDAL: Mann mulig truet med kniv

02.20** En 23 år gammel mann fra Arendal møtte opp på politistasjonen Arendal sentrum i beruset tilstand. Mannen mente at flere personer hadde truet ham med kniv på vei ut fra Hovefestivalen, hvor de tok klokka hans. Politiet ba mannen komme tilbake i dag og anmelde forholdet i edru tilstad.

**MANDAL: Mann slått ned

03.43** En mann skal ha blitt slått ned av to rogalendinger utenfor et utested i Mandal sentrum. Amk-sentralen og politiet dro til stedet. Det skal ha vært flere vitner til hendelsen, men politiet har foreløpig ingen misstenkte.

**VENNESLA: Innbrudd i bedrift

04.20** Politiet fikk inn melding om at det skal ha vært innbrudd i en bedrift i Vennesla sentrum. Det ble gjort avtale om at bedriftens eiere skal ta kontakt med lensmannskontoret i løpet av dagen idag for å kartlegge hva som er borte.

**KRISTIANSAND: Bil stjålet

06.32** En bil ble rapportert stjålet fra Hundebakken i Vågsbygd. Bilen er av merket Audi A4 og har registreringsnummer PP43897. Bilen er stjålet i løpet av natten. Anmeldelse kommer.

**SØGNE: Kjørte uten bilbelte på barna

09.24** En politipatrulje meldte inn til sentralen om at de har hatt en halvannen times lang politikontroll av bruk av bilbelte Søgne. Kontrollen fant sted ved Tunballen skole. 50 biler ble kontrollert, og én fikk forenklet forelegg for manlgende sikring av barn i bil.

**SØGNE: Trafikkontroll

11.00** Politiet avslutter en trafikkontroll i Søgne. Det ble kontrollert 30 kjøretøy og en bilfører fikk gebyr for ikke å ha brukt sikkerhetsbelte.

**TVEDESTRAND: Stjålet båt

11.03** En båteier melder båten sin stjålet fra Dybvåg brygge i Tvedestrand. Han forteller til politiet at tyveriet skal ha skjedd mellom 19. og 22. juni. Båten er en hvit RIB Valiant V450. Båten skal være utstyrt med en 60 hk påhengsmotor.

**LILLESAND: Trafikkuhell

13.21** Politiet får melding om et trafikkuhell i nærheten av kirka i Møglestu. En mann skal ha kjørt over en rundkjøring, flere bildeler skal ha løsnet og lå strødd på stedet. En politipatrulje ble sendt til ulykkesstedet og fikk en forklaring av mannen, han ble ikke anmeldt.

**TVEDESTRAND: Trafikkontroll

13.29** En politipatrulje har hatt kontroll på E 18 og stoppet 65 kjøretøy. Politiet delte ut to forelegg. En person fikk bot for å ikke ha brukt sikkerhetsbelte, en annen for ikke å ha hatt med seg førerkort.

**MJÅVANN: Usikret last

14.50** En patrulje stopper en bil med tilhenger på E 39 ved Mjåvann. Politiet reagerer på at mannen som er i 20-årene, ikke har sikret lasten på tilhengeren godt nok. Han får en bot på stedet.

**SØGNE: Blotter

15.16** Politiet får inn en melding fra personer ved Høllesanden der en mann blotter seg for forbipasserende. Mannen skal være i 30-årene, men politiet har svært dårlige beskrivelser av blotteren. Han er ikke pågrepet.

**MANDAL: Truet naboen

15.20** En 38 år gammel mann fra Mandal gikk verbalt til angrep og truet sin egen nabo i Rennesveien i Mandal. Han ble pågrepet av politiet og satt i arresten i Kristiansand.

**RISØR: Låst inne i butikk

16.14** Ei fortvilet dame ringte politiet og forteller at hun har blitt låst inne i butikken Risør Teppesenter. Hun skal ha gått inn i butikken rett før stengetid, men etter at politiet mottok meldingen ble hun raskt sluppet ut igjen.

**KRISTIANSAND: Trafikkulykke i Vestre Strandgate

16.23** Les egen sak her.

**GRIMSTAD: Offentlig beruset

16.23** Tre personer på henholdsvis 26, 30 og 60 år ble bortvist fra Storgata fordi de for fulle til å gjøre rede for seg. En ble også gitt legetilsyn fordi han var overstadig beruset.

**KRISTIANSAND: Trafikkulykke på Strai

16.24** Les egen sak her.

**KRISTIANSAND: Branntilløp i Auglandsveien

17.24** Les egen sak her.

**ARENDAL: Biltyveri

17.27** En bil av typen Honda Civic meldes stjålet av eieren. En patrulje kommer over bilen på vei til Tromøya. Politiet følger etter og pågriper en person når bilen stopper, mens to andre passasjerer stikker til skogs. Føreren er en 16 år gammel barnevernsgutt og en god kjenning av politiet. De to andre rømlingene er fortsatt på frifot. Gutten sitter nå i arresten i Arendal og stilles mest sannsynlig til varetektsfengsling i morgen.

**KRISTIANSAND: Truet med balltre

18.09** Les egen sak her.

**KRISTIANSAND: Kjørte for fort med båt

18.43** Politibåten stopper en 63 år gammel mann utforbi Paulen ved Flekkerøya. Han har holdt stor fart på sjøen og var ikke glad da politiet stoppet han. 63-åringen mente at politiet heller burde bruke ressursene sine på noe annet. Mannen kjørte en liten båt med 30 hesters motor, han hadde heller ikke flyteutstyr om bord.

**GRIMSTAD: Besittelse av narkotika

19.00** En 30 år gammel mann blir pågrepet i Storgata. På seg har han noe politiet tror er heroin, samt et stjålet bankkort. Mannen var også påvirket av et narkotisk stoff og sitter nå i arresten i Arendal.

**KRISTIANSAND: Stoppet med hasj

20.42** En 33 år gammel mann fra Stavanger ble stoppet av Tollvesenet på ferjekaia. Han var i besittelse av 1,5 gram hasj. Mannen ble anmeldt og dimittert.

**MANDAL: Stjålne bilskilter

20.53** Mellom klokken 19 og 20.30 ble begge skiltene med nummer PR 11025 stjålet fra en bil som sto parkert på Sjøsanden.

**ARENDAL: Stakk av etter båtpåkjørsel

21.06** En far ringte politiet og orienterte om at hans datter på 14 år i ettermiddag ble påkjørt av en skjærgårdsjeep i Galtesund. Datteren hadde hatt med seg tre venninner og kjørte en 10 fots gummibåt da de ble påkjørt av skjærgårdsjeepen. Guttene som kjørte den andre båten stakk av etterpå. Ingen personer ble skadet, men gummibåten fikk skader. Faren vurderer nå å anmelde saken.

**KRISTIANSAND: Tatt med 26,1 liter sprit

21.12** En polakk bosatt i Lillesand ble stoppet på ferjekaia da han var i ferd med å importere ulovlig 26,1 liter brennevin til Norge. Mannen blir anmeldt.

**KRISTIANSAND: Beruset mann i arresten

23.03** En 43 år gammel mann fra Kristiansand nektet å fjerne seg fra Markens etter pålegg fra politiet. Mannen ble anmeldt og innbrakt til arresten.

**KRISTIANSAND: Stakk fra drosjeregning

23.54** En drosjesjåfør kjørte to gutter til Hydro Texaco i Vågsbygd. Da de kom frem, oppførte guttene seg litt truende og nektet å betale. De ble hentet av en person i en bil. Bilnummeret er notert. Guttene skylder 390 kroner.

**ARENDAL: Kjørte for fort på Tromøya

00.03** En 52 år gammel mannlig bilist fra Arendal ble gjenomsnittsmålt av UP i 60-sona. Mannen holdt en hastighet på 86 kilometer i timen. Førerkortet ble beslaglagt.