RUNDKAST: Slik endte kjøreturen for kvinnen som kjørte på fylkesvei 454 på Drivenesheia onsdag morgen. Foto: Bjarte Bjellås

VENNESLA: Kvinnen kjørte på glatt føre på fylkesvei 454 på Drivenesheia onsdag morgen. I 80-sonen mistet hun kontrollen på kjøretøyet og bilen endte på taket utenfor veibanen. Politiet og ambulanse rykket ut, og kvinnen ble kjørt i ambulansen til legevakta for en sjekk.

— Ifølge våre patruljefolk fremsto hun som uskadet, opplyser lensmann for Vennesla og Iveland, John Tomas Homme til Fædrelandsvennen.

Ble ingen politisak

Han legger til at det ikke er mistanke om noe straffbart eller uforsvarlig i hendelsen, og at det følgelig ikke er opprettet en politisak.

— Man kan bare spekulere i årsaken, men glatta kan ha vært en faktor. Det var så glatt i morgentimene at folk med sommerdekk nok helst burde la bilen stått hjemme. Vi kommer i hvert fall ikke til å reagere overfor bilister med piggdekk, sier Homme - vel vitende om at fristen for å ta av eventuelle piggdekk egentlig utløp 8. april.

Flere ulykker onsdag morgen

Uhellet på Drivenesheia, som politiet fikk melding om klokka 07.37, var slett ikke det eneste på Agder onsdag formiddag. Trafikkuhellet som involverte flest personer var et uhell på Mosby klokka 06.49.