Bilen står i et kryss som forbinder tre veier. Foto: Magnus Nødland Skogedal
Ifølge avskiltningsslippen i vinduet ble bilen avskiltet den 11. april. Foto: Magnus Nødland Skogedal
Poloen har stått slik i tre uker. Foto: Magnus Nødland Skogedal

— Den har bare blitt stående her. Flere naboer har ringt til politiet, men ingenting har skjedd med den. Det har ennå ikke oppstått problemer på grunn av den, men den står ganske dumt til. Kommer det en bil med henger her kan det fort bli vanskelig, sier Andreas Øidna.

Bilen står i krysset mellom Ravnåsveien, Gjelsmoveien og Tutlamoen, og står ubeleilig til for bilister. Føreren av bilen stakk av fra en UP-kontroll, og en leser fikk filmet en del av jakten. Føreren ble anmeldt for å ikke ha stoppet for politiet og for promillekjøring.

Har ringt politiet

— Både jeg og mine naboer har ringt, og politiet har vært oppe for å se på den, men det har ikke blitt gjort noe. Skolebarn krysser her på den ene siden, og som bilist må man nesten over i andre kjørefelt for å komme forbi den, sier en nabo som ikke vil ha navnet sitt på trykk. Inne i bilen ligger en lapp med dato på når avskiltingen fant sted, som var for nøyaktig tre uker siden.

— Jeg synes det er spesielt av politiet å sette fra seg bilen her. Nå håper vi at det blir fart i sakene, sier Øidna.

Kjenner ikke til saken

Operasjonsleder Geir Andersen kjenner ikke til den konkrete saken.

— Står den trafikkfarlig til er det politiet som vil foreta en vurdering av den og en eventuell borttauing. Står den på offentlig sted vil vi gjøre noe med det, på privat grunn er det grunneier som må begjære den fjernet. Jeg kjenner ikke til dette, så jeg kan ikke uttale meg om den spesifikke saken, sier han.