Inne i bussen hadde noen nemlig klint ut hundedritt på setene og rundt.

— Det er helt uakseptabelt - rett og slett elendig. Det skal ikke skje sånne ting, sier Paul Engmark, som kjører buss for Nettbuss, til Fædrelandsvennen.

Det var torsdag, da han kjørte bussen fra Eikelandsdalen i Vennesla, at hendelsen inntraff.

Delte

Senere delte han historien på sin egen Facebook-side:

Bussjåfør Paul Engmark. Foto: Privat

— På et av busstoppene i Vennesla kom noen ungdommer på, som skulle være med noen stopp. Jeg så ikke hva de holdt på med, men de flyttet seg fremover, hadde det moro og lo høyt. Jeg tenkte ikke mer på det, men da jeg skulle sjekke bussen i Kristiansand, fikk jeg en veldig stor overraskelse. Det luktet dritt ved midtutgangen, de hadde klint hundedritt på gulvet, stolen og beinene. Fy f... for noen drittunger, trodde ungdommene i Vennesla hadde mer vett, skriver han.

Sikker

— Jeg er veldig sikker på at det var dem, for det skjedde mens de var på bussen, på stedet der de satt. Jeg har aldri opplevd lignende, sier han til Fædrelandsvennen.

Han har også delt historien med Bussmagasinet, hvor han forteller om hvordan han måtte vaske bussen selv, og håpet på å se ungdomsgjengen på vei gjennom Vennesla igjen.

Men det gjorde han ikke.

- Skal følges opp

Regiondirektør i Nettbuss Agder er ikke kjent med hendelsen, men forteller at selskapet har nulltoleranse for tilgrising av bussene.

— Dette defineres som hærverk, og det er noe vi skal følge opp og anmelde. Bussene er video-overvåket, sier Ole Martin Roland.

Ifølge han er ikke hærverk et generelt problem for busselskapet.

— Men, det er 40 000 reisende i Kristiansand hver dag, så det er klart at bussene bærer preg av å være et offentlig transportmiddel.