MANDAL: Evakuert etter gasslekkasje

23.39: Melding om gasslekkasje i bolig i Tofteveien. Nødetatene undersøker. To personer evakuert ut av huset.

VENNESLA: Kjørte uten førerkort

22.57: Politiet anmeldte en 26 år gammel mann for kjøring uten førerkort i Øvrebø. En jevnaldrende kvinne ble anmeldt for å ha overlatt bilen til mannen.

Politiet opplyser at de fikk flere klager på mopedkjøring uten lys og skilt og på fri eksos, og generelt uforsvarlig kjøring.

– Dette er et vanlig problem i de indre bygder. Det er et holdningsproblem. Foreldrene må parkere mopedene og ta tak, for fortsetter dette skjer det en ulykke og liv kan gå tapt, sier operasjonsleder Per Kristian Klausen i Agder politidistrikt til Fædrelandsvennen.

En politipatrulje dro også til Konsmo, der noe lignende foregikk.

KVINESDAL: Kjørte på elg

21.17: En elg ble påkjørt ved Ulland. Ingen personer ble skadet, men bilen fikk omfattende skader. Elgen løp fra stedet. Viltnemnda ble varslet.

KRISTIANSAND: Bar kniv i byen

20.11: En 29 år gammel mann ble anmeldt for ordensforstyrrelser og bæring av kniv på offentlig sted. Han ble satt i arresten.

ARENDAL: Krasjet - og ble anmeldt

20.16: En bil krasjet i midtdeleren på E 18 ved Nedenes. Hendelsen skjedde i vestgående retning.

– Her har midtdeleren virkelig gjort jobben sin, sier politibetjent Laurits Pedersen.

Fire personer satt i bilen. De ble sjekket for skader av helsepersonell på stedet, men ingen av dem var skadet.

– Fører av bilen, en 21 år gammel mann, skulle overrekke en gjenstand til baksetet, vred på rattet og traff autovernet. Han anmeldes for uaktsom kjøring, opplyser politiet.

De tre andre i bilen var en mann på 22 år, samt to jenter på 16 og 17 år.

Trafikken ble dirigert opp på avkjøringen til Nedenes og ned igjen på E 18 på andre siden av avkjøringen, så det oppsto ikke trafikale problemer.

Bilen fikk skader i fronten og knust frontrute etter hendelsen. Foto: 03811-tipser

KRISTIANSAND: Bil kjørte av veien

19.31: Les egen sak.

SØGNE: Stjålet scooter

15.20: I løpet av natta er en hvit scooter, av merket Peugeot, stjålet i Søgne. Reg.nr: PV4164.

20 minutter senere opplyser politiet at scooteren er funnet, etter at det ble søkt i nærområdet. Skiltet er stjålet fra mopeden og er ikke kommet til rette.

SØGNE: Tyveri

14.42: Politiet ble varslet om tyveri av et kjennemerke til en campingvogn. Det skal ha blitt stjålet i løpet av de siste 14 dagene. Kjennemerke: SY6943.

BYKLE: Savnet hund

14.00: En schæferhund forsvant på tur til Strondefjell. Turgåere bes være oppmerksomme og melde ifra eller ta med hunden dersom den blir observert.

KRISTIANSAND: Utagerende tyv

13.23: En utagerende kvinnelig butikktyv ble bortvist fra sentrum for ordensforstyrrelse.

SØGNE: Hittet hund

12.32: En irsk setter er tatt hånd om etter å ha blitt funnet på Langenesveien like vest for Holskogen.

FLEKKEFJORD: Uregistrert bil

11.52: En sjåfør er anmeldt for å ha kjørt med en uregistrert bil. Politiet opplyser at dagsprøvekjennemerkene var utgått.

KRISTIANSAND: Promillekontroll

10.00: Politiet har gjennomført trafikkontroll med fokus på promille på E 18 Bjørndalssletta. 120 førere ble kontrollert uten reaksjoner.

LYNGDAL: Innbrudd

08.55: Politiet har undersøkt åstedet etter melding om innbrudd og tyveri fra en bedrift i Lyngdal sentrum.

RISØR: Slåsskamp

05.30: To personer er skadd og har fått kuttskader etter slåsskamp med hverandre. En person sendt til legevakt for å sy.

– Det er to menn med tilknytning til Risør som kjenner hverandre fra før, en mann i 40-årene og en i 30-årene, som tydeligvis har hatt en uoverensstemmelse, forteller Repstad.

Mens den ene ble sendt til legevakt for å sy, ble den andre innbrakt til arresten i Arendal.

– Mest fordi han ikke ville etterkomme pålegg fra politiet, forteller operasjonsleder og legger til at det mest sannsynlig vil opprettes en sak for kroppsskade.

VENNESLA: Verbale trusler

03.20: En person er pågrepet og satt i arresten etter å ha framsatt verbale trusler mot en forbipasserende.

KRISTIANSAND / ARENDAL: Bortvist

03.00: Fem personer er bortvist fra Kristiansand sentrum og to fra Arendal sentrum i løpet av natta for å ha forstyrret den alminnelige ro og orden.

KRISTIANSAND: Sykkelvelt

01.50: En person er kjørt til sykehus etter sykkelvelt. Blødde fra hodet da han ble kjørt til sykehus, men var ved bevissthet.

– Vedkommende var bevisstløs da førstemann kom til stedet, og siden politiet var før ambulanse på stedet og fryktet større skader, ble det twitret om dette fra vår side. Det endte heldigvis med at personen bare var lettere skadd, forklarer operasjonsleder John Repstad.

FEVIK: Trusler

00.54: En person er pågrepet for trusler og innbrakt til arresten i Kristiansand.