LILLESAND: — Vi drar avgårde til England og Tyskland for å kjøpe inn noe rimelig bryggeriutstyr. Tanken er å sette i gang et mikro-bryggeri i Grimstad. Foreløpig har vi ikke skaffet oss lokaler, sier Wiig.Han og Jikiun ønsker å produsere øltyper med mer smak og karakter enn det som finnes på det norske markedet i dag.- Hvor mye utstyr trenger dere for å sette i gang?- Dette blir jo et mikro-bryggeri, så utstyret blir ikke så omfattende. Trolig kommer vi til å produsere 800-1000 liter om gangen. Vi satser på flere lagringstanker og på ølsorter som man normalt ikke får kjøpt i Norge. Og som vi håper skal få en høy kvalitet, i forhold til det litt mer kjedelige og smakløse industriølet, sier Wiig.Det blir et stort regelverk å forholde seg til for de to. Men det ser ikke ut til å skremme dem.- Vi har ikke tenkt å brygge noe på lisens, men samme sorter. For eksempel kan vi brygge en stout som sikkert kan smake omtrent som en Guinnes-stout - uten at den heter Guinness. Vi kommer til å satse på egne merker. Noen tanker om navn har vi, men de er så løse at de får du ikke ennå!