KRISTIANSAND: — Vi har hatt det veldig travelt de fleste steder i Agderfylkene, sier operasjonsleder ved Agder politidistrikt, Bård Austad til fvn.no.

Særdeles ille har det, ifølge politiet vært, i Arendal, men også Kristiansand har fått prøvd seg i løpet av nattens tumulter.

— 14 personer har havnet i arresten på grunna av ordensforhold, sier Austad og opplyser om at det ble opprettet hele 58 saker på ordensforhold.

— Det har vært travelt og mer enn travelt for en sommernatt i juni, sier Austad som legger til at det overraskende nok ikke har vært et eneste tilfelle å rapportere tilbake om til sjøs.

Og det selv etter at sørlendingene grep som gale til roret for å komme seg utaskjærs i sommernatten.

— Det er ingen store alvorlige forhold til sjøs, sier Austad og legger til at det selvsagt kan skjule seg mørketall. Men så langt har feiringen til sjøs skjedd med humør og

— Sett med politets øyne, ser sankthansfeiringen ut til å ha gått bra, selv om noen har tatt den litt ut. De som har festet uten å stelle i stand bråk er jo flertall, summerer operasjonslederen.

Les loggen her:

**ARENDAL: Slo til en dørvakt

03.14** En 20-åring blir pågrepet og brakt inn til politiet for å ha slått itl en dørvakt ved restaurant Paparazzi i Arendal.

**ARENDAL: Kranglefant havnet i kasjotten

02.51** En dørvakt på Madam Reiersen ber om politiets assistanse til å hamle opp med en kranglefant på stedet. En 21 år gammel mann blir tatt med inn til politiet for fyll og bråk.

ARENDAL: Stelte i stand bråk

04.10 En kvinne i midten av trettiårene steller i stand bråk da hun tar seg inn på en privatadresse på His. Kvinne ble brakt med inn til politiet.

**ARENDAL: Slo seg løs

01.30** En 29 år gammel mann slår til mot bådegjester og vakter på Fisherman's Pub. En patrulje pågrep den 29 år gamle mannen for ordensforstyrrelse.

**ARENDAL: Slåsskamp i sentrum

01.45** To menn på henholdsvis 18 og 19 år blir satt i drukkenskapsarrest og anmeldt etter at de ryker uklar og havner i slåsskamp med hverandre.

KRISTIANSAND: Kamphaner pågrepet

02.24 To menn på henholdsvis 20 og 21 år blir pågrepet i Kristiansand sentrum etter å ha havnet i håndgemeng.

**ARENDAL: Slo til kvinne

02.23** En mann i midten av førtiårene blir pågrepet av politiet etter at han tok seg inn i et hus i Arendal og slo til en kvinne. Kvinnen kom fra episoden uten skader.

GRIMSTAD: Høylydt fest tar av En høylydt fest i Grimstad går vilt for seg og høster mange klager i nabolaget. Da patruljen ankommer stedet pågriper de en 18 år gammel mann som gjør et forsøk på å kjøre bil på stedet. Mannen blir tatt med inn til politiet for å avlegge blodprøve og blir samtidig anmeldt for å ha hindret politiets arbeid på stedet.

**FARSUND: Knakk tanna

00.15** En 22 år gammel mann fra Farund blir siktet for legemsbeskadigelse etter å ha slått og dunket til fire-fem personer. Da patruljen skulle pågripe 22-åringen forsøkte han å stikke av fra politiet, beruset og blodig. En person skal ha fått knekt etter å ha blitt slått til av 22-åringen.

TVEDESTRAND: Gikk berserk

**GRIMSTAD: Havnet i arresten

04.49** En 28 år gammel mann blir satt i drukkenskapsarrest og anmeldt av politiet for bråk or ordensfirstyrrelse. Flere personer på festen skal ha hatt bitemerker etter tumultene på festen, men poltiiet kan ikke bekrefte om det er 28-åringen som står bak hendelsen.

**ARENDAL: Nektet å fjerne seg fra stedet

06.50** En patrulje pågriger en 29 år gammel mann etter at mannen gjentatte ganger nektet å etterkjomme poliiet pålegg om å fjerne seg fra stedet. 29-åringen ble pågrepet, innbrakt og anmeldt for forholdet.

ARENDAL: Slo rundt seg En 29 år gammel mann blir pågrepet og anmeldt etter at han slo mot vakter og gjester på Fisherman's Pub i Arendal.

**KRISTIANSAND: Stelte i stand bråk

02.14** Ansatte ved Ernst Hotell ber om bistand da de får problemer med en gjest på stedet. E n 34 år gammel mann blir innbrakt og anmeldt for bråk på stedet.