**GRIMSTAD: Stjal TV

13.38** Det blir meldt om innbrudd og tyveri fra et hus i Prestegårdsskogen i Grimstad. Det skal ha skjedd i løpet av helgen, og tyvene har fått med seg en 42 tommers plasma-tv.

**TVEDESTRAND: Gensertyv tatt

13.30** En 33 år gammel mannlig butikktyv ble pågrepet av politiet, mistenkt for tyveri av seks gensere fra Zachariassen i hovedgata. Vitner pekte ham ut for patruljen, og de tok ham med tilbake til et smug der han hadde gjemt genserne på et tak.

**MANDAL: Uregistrert bil av veien

15.37** Politiet fikk melding om en Volvo uten skilter som lå delvis utenfor veien på fylkesvei 752 mot Sveindal. Det var ingen personer tilstede ved bilen, og politiet etteforsker saken.

KRISTIANSAND: Fikk bilen smadret

**KRISTIANSAND: Gutter stjal hårgelé

16.00** To gutter i 18-19-årsalderen kom seg unna fra A-salong i Tollbodgaten med så mye hårpleieprodukter de klarte å bære med seg, og de løp fra stedet før politiet kom. Ingen er foreløpig pågrepet i saken.

**KRISTIANSAND: Oljeutslipp fra båt

16.13** Ved kai 9 på Lagmannsholmen ble det registrert utslipp av mellom 75 og 100 liter olje i havvannet. Det er tatt prøver av oljen, og en båt registrert i Limassol, Kypros, er mistenkt som kilde. — Det er mulig vi sikrer oss prøver av olje ombord i båten for å sammenligne prøvene med oljen som flyter i sjøen, sier operasjonsleder Arne Arnesen ved Agder Politidistrikt.

**ARENDAL: Kjedekollisjon på Kystveien

16.30** Tre biler var involvert i en ulykke ved rv 410 på Kystveien i Arendal tirsdag ettermiddag. To av bilene ble så maltraktert i kollisjonen at de måtte ha assistanse fra bilberging.

Alle de involverte i ulykken ble kjørt til legevakten for nærmere kontroll. To passasjerer, en 22 år gammel mor fra Arendal med sønnen på 3 år, beholdes til observasjon over natten ved Sørlandet Sykehus Arendal. Det samme blir en 47 år gammel arendalsmann som satt i en av de andre bilene. De øvrige involverte kom uskadet fra hendelsen.

**ARENDAL: Kjørte i pillerus

16.46** En bilist meldte fra til politiet da vedkommende observerte en bil som kjørte merkelig og vinglete i retning sydover på E 18. Føreren av bilen, en 60 år gammel kvinne fra Mandalsdistriktet, svingte inn på Shellstasjonen ved Longum, der man ved hjelp fra publikum fikk fratatt henne bilnøklene til politiet ankom. Kvinnen ble kjørt til legevakten i Arendal for utvidet blodprøve, og vil bli siktet for kjøring i medikamentpåvirket tilstand.

**KRISTIANSAND: Rygget på trafikklyset

17.08** En 42 år gammel mann fra Vennesla var uheldig, og rygget på et lyssignal i krysset mellom Dronningens gate og Kirkegata tirsdag ettermiddag. Det ble kun materielle skader på kjøretøyet og noe skade på lyssignalet. Mannen meldte seg selv for politiet, og blir satt i forbindelse med Ingeniørvesenet for oppgjør partene imellom.

SØR-AUDNEDAL: To påhengser stjålet En Yahama påhengsmotor med fire hestekrefter og en Mercury-motor med ti hester er stjålet fra et båthus på Tjøm.

GJERSTAD: Garasje brant ned

VENNESLA: Brøt seg inn på gutterommet

21.51 Natt til søndag brøt tyver seg inn i en bolig på Storvoldhei. Fra gutterommet til sønnen i huset ble det borttatt et snowboard, en tv, en X-boks og en Playstation.

**KRISTIANSAND: Hærverk på automater

22.39** Noen har gjort skade på et par spilleautomater på Shell Gartnerløkka, melder Securitas om. Dette skjedde for en uke siden, men sist gang det ble gjort hærverk på automatene, ble det i etterkant stjålet flere tusen kroner. Politiet er derfor nå advart.