ARENDAL: — Jeg har trent hardt i tre uker nå for å være klar til catwalk i undertøy, sier Eliassen til fvn.no.

Det er i forbindelse med Festivalen, Skeive dager, som arrangeres i Oslo kommende uke at Mr. Gay Norway skal kåres. Eliassen er godt fornøyd med å komme helt til finalen.

— Jeg meldte meg selv på da jeg fikk vite om kåringen. Så var det en fagjury som plukket ut 20 personer, deretter var det avstemning per sms for å plukke ut de ti finalistene, forteller Eliassen.

Festivalen åpner fredag og avsluttes neste lørdag. Den dagen arrangeres Homoparaden gjennom Oslos gater, og på kvelden kåres årets homse på Sentrum Scene.

— Neste lørdag blir en bra dag. I paraden skal finalistene ha en egen lastebil, så da blir det mye show, sier Eliassen.

Representerer Norge

Vinneren skal representere Norge under Mr. Gay Europe og Mr. Gay International senere i år.

— Vet ikke helt hva de ser etter, men jeg håper jo på å vinne. Vinneren skal representere Homse-Norge i Amsterdam og Miami, og dit har jeg lyst til å dra, sier Eliassen.

Skeive dager er et kulturarrangement bestående av konserter, film, kunst og politiske debatter for landets skeive publikum. Det er i regi av Landsforeningen for lesbisk og homofil frigjøring i Oslo og Akershus (LLH OA).

Festivalens formål er å synliggjøre skeiv kultur, for å bidra til økt aksept og respekt for denne delen av hovedstadens mangfoldige borgere.