SØGNE: Jakten begynte da tre av de pågrepne kjørte forbi en trafikk-kontroll på Knuten i Mandal klokken 1054. Politiet opptok forfølgelse umiddelbart. Bilen kjørte inn mot Søgne fra E39, ut igjen på E39 og deretter inn mot Søgne ved Tangall igjen.

I en skarp sving bremset plutselig fluktbilen, en BMW, kraftig opp, og politibilen som kom bakfra braste inn i den. Politibilen fikk så store skader i fronten at den ikke kunne kjøre videre. Samtidig påførte den fluktbilen store skader, og dette førte trolig til at dekket på fluktbilen ble flerret av.

Dette hindret imidlertid ikke villmannskjørerne som fortsatte rundt på småveiene i Søgne. I Vestrhusveien stanset de flyktende bilen, og fortsatte til fots. En av dem ble pågrepet i skogen. En polithund fulgte fotpor i snøen som ledet til et hus. Der aksjonerte politiet og pågrep ytterligere tre personer. Den ene av dem var huseieren.

Det er usikkert om vedkommende reellt sett har vært involvert i noe.

Klokken 1300 var alle innbrakt til politihuset i Kristiansand til avhør.

Politiet har funnet små mengder av narkotika i eller ved bilen, og det foregår ransakelse både av bilen og huset.

— Biljakten foregikk ikke på noe tidspunkt i veldig høy hastighet, sier operasjonsleder Børge Steinsland til fvn.no.

De tre som satt i bilen er en 50 år gammel mann fra Søgne, en 33 år gammel kvinne fra Søgne og en 27 år gammel mann fra Søgne. De betegnes alle tre som kjenninger av politiet, og det tas utvidet blodprøve av alle tre for å avdekke om noen av dem var beruset.For å se videoen må du ha programmet Windows Media Player.