Kl. 21:26 Lindesnes. Politiet fikk klager fra et nabolag i Spangereid. En ungdomsgjeng kastet isbiter på husene i området og smelte av hjemmelagede bomber som bråkte mer enn raketter. Politiet kom til stedet, men fant ikke ungdommene. Patruljen pratet med ungdommer på stedet, og lensmannskontoret i Lindesnes vil følge opp saken senere i uka.

Kl. 22:24 Lillesand. En 18 år gammel gutt gikk på fest i Lillesand, og ble beskyldt av to andre gutter for å ha rotet med ei jente. Sjalusidramaet utviklet seg til slåsskamp, og 18-åringen fikk slag i ansiktet av to navngitte personer. Politiet kom til stedet, og gutten var så skadet at han ble lagt inn på akutten i Kristiansand for observasjon. Saken vil bli fulgt opp av politiet.

Kl. 22:45 Grimstad. En bil kjørte av veien ved Myråsen. Ingen i bilen ble skadet, kun bilen fikk seg en trøkk. Politiet var ved ulykkesstedet. Det er ikke mistanke om promillekjøring.

Kl. 23:58 Arendal. En Taxisjåfør meldte fra til politiet om en sovende mann i bilen. Mannen i 50-åra var ute av stand til å ta vare på seg selv, og ble satt rett i fyllearresten.

Kl. 00:00 Lindesnes. En taxisjåfør satt hjemme i huset sitt på Vigeland og ventet på oppdrag, da det singlet i glass utenfor. En person hadde knust ruta i drosjen og tatt med seg rundt 2500 kroner i vekslepenger. Da politiet kom til stedet var mannen vekke. Forholdet vil bli anmeldt.

Kl. 00:10 Kristiansand. En mann lagde bråk på Beverly Hills i Tollbodgata, og betjeningen bad om assistanse. Mannen ble kjørt vekk av politiet.

Kl. 00:46 Kristiansand. Victoria pub meldte om en beruset dame fra de indre bygder som lagde bråk og drakk av de andre gjestenes ølglass. Da politiet kom til stedet, skjelte den 48 år gamle damen ut politibetjentene. Hun ble tatt med til politistasjonen og anmeldt for hendelsen.

Kl. 01:08 Kristiansand. En mann ble tatt med til politistasjonen og fikk rundt 2500 kroner i bot for urinering på offentlig sted. Mannen slo lens i Vestre Strandgate. Han godtok boten på politistasjonen og fikk dra hjem.

Kl. 01:39 Arendal. En barnevernsinstitusjon i Arendal bad om assistanse etter at tre ungdommer gikk berserk inne i boligen. En av de ansatte ble angrepet med ei krykke som var påmontert en ispigg. Politiet tok med seg to jenter og en gutt mellom 16 og 17 år. Alle tre ble satt i arresten og vil bli anmeldt for hendelsen.

Kl. 01:46 Risør. En mann lå i grøfta med kutt i pannen utenfor Peterhead bar etter en slåsskamp. To menn havnet i slåsskamp. Mann en slo mann to, og da blandet en tredjeperson seg inn og slo mann en i pannen slik at han ble liggende i grøfta. Alle personene er navngitte, og hendelsen vil bli fulgt opp av Risør-politiet.

Kl. 02:32 Mandal. Noen ble angrepet på Fisherman's pub i Mandal, men da politiet kom til stedet var situasjonen rolig, men anspent. Politiet ble på stedet til spenningen var over.

Kl. 02:30 Kristiansand. To menn spilte på en spillautomat på en bensinstasjon på Hånes mens en treåring satt i bilen og gråt. Betjeningen varslet politiet da de to mennene hadde stått i nær tre timer. Politiet kom til stedet og arresterte den ene mannen, som viste seg å være barnefaren. Barnet ble tatt med til moren, som var hjemme.

Kl. 02:36 Arendal. En 19 år gammel mann fra Tvedestrand lagde bråk utenfor en adresse i Arendal sentrum, og la seg etter hvert til i grøfta. Mannen var tynnkledd, og et bekymret vitne ringte politiet. Da politiet prvde å få liv i mannen, ble han vill, og fikken dose pepperspray. 19-åringen ble først satt i arresten, men ble sendt til sykehuset, fordi kroppstemperaturen var nede i 33 grader. Mannen blir trolig anmeldt for å ha trøblet med polititjenestemenn.

Kl. 02:56 Kristiansand. En innbruddstyv ble tatt på fersken inne i et hybelhus på Lund av en av beboerne. Da politiet kom til stedet, hadde tyven stukket av. Tross søk i området greide ikke politiet å finne tyven. Leiligheten var fraflyttet, så tyven fikk ikke med seg noe av verdi.

Kl. 03:07 Grimstad. Grosåsen barnehage i Grimstad fikk besøk av ubudne gjester natt til lørdag. Tyvene hadde tatt ut et vindu i barnehagen og fått med seg en del datautstyr. Da politiet kom til stedet, fant de spor etter ranerne, og pågrep to personer etter søk i området. De to mennene var fra Grimstad og i begynnelsen av 20-årene. Begge ble satt i arresten og vil bli avhørt i løpet av lørdagen.

Kl. 04:14 Kristiansand. En kvinnelig ansatt ved et gatekjøkken i Tollbodgata ringte politiet og bad dem fjerne en plagsom kunde. Politiet bad mannen fjerne seg, og han fulgte politiets befaling.

Kl. 04:10 Kristiansand. En beboer på Åsane bad politiet om hjelp og sa at en mann var i ferd med å slå seg gjennom døra hennes. Det viste seg at en mann fra de indre bygder hadde tatt feil dør og banket på litt for hardt. Mannen fant ikke ut hvor han skulle, og ble derfor tatt med til politistasjonen der han fikk seg en natt i fyllearresten.

Kl. 05:05 Lillesand. Tyver tok seg inn i Høvågrutas lokaler i Høvåg natt til lørdag. Det er fremdeles uklart hva som er borte. Lensmannskontoret i Likkesand vil følge opp ugjerningen.

Kl. 08:00 Arendal. Ansatte ved Sørlandet sykehus fikk seg en ubehagelig overraskelse da de skulle hjem fra jobb lørdag morgen. Innbruddstyver hadde tatt seg inn i fire av bilene som stod parkert utenfor sykehuset. Bilene var forsøkt koblet.

Kl. 08:29 Lillesand. En av Taxi Sørs biler i Lillesand ble brutt opp natt til lørdag. Det er fremdeles uklart hva som er tatt, men politiet undersøker saken nærmere i løpet av lørdagen.