SONGDALEN: Kvinne gikk rundt med bil

**GRIMSTAD: Innbrudd i Lia

12.31** Uvedkommende har tatt seg inn i et hus i Lia ved å bryte opp en verandadør. Der har de romstert og rotet en del mens beboeren i huset var ute en times tid. Det er ikke klart hva som er stjålet.

**GRIMSTAD: Innbrudd i Nilsesvoldveien

12.41** Tyver har tatt seg inn og stjålet sølv— og gullsmykker og diverse sølvtøy fra et hus. De har også rotet en del i huset. Innbruddet skjedde mellom 11.15 og 12.30. **RISØR: Innbruddstyver tok seg til rette

12.55** Det har vært innbrudd i en hytte som ligger på Østernes. Ifølge hytteeieren har tyvene spist og kost seg i hytta, før de har sprayet den ned med et pulverapparat. Det er ikke klart om noe er stjålet.

ARENDAL: Kollisjon i Barbu

SØGNE: Havnet på taket i Leireveien

ARENDAL: Personbil kolliderte med tankbil

**VENNESLA: Kjørte uten gyldig førerkort

14.57** En kristiansandsmann ble stoppet i bil i Venneslaveien. Han kunne ikke vise frem gyldig førerkort, og vil bli anmeldt.

**GRIMSTAD: Tyveri i Østre Moåsen

16.17** Mens beboeren var på jobb, brøt tyver seg inn i huset på Fevik. Det er ikke klart hva som er stjålet.

**KRISTIANSAND: Kjørte uten lappen på Lund

19.06** En 29 år gammel mannlig bilist fra Kristiansand ble stoppet i Nye Tegleverksvei uten førerkort. Mannen vil bli anmeldt for dette.

GRIMSTAD: Kjørte i 145 km/t i 80-sone

**KRISTIANSAND: Kjørte mc uten lappen

22.28** Em 48 år gammel kristiansandsmann ble stoppet på Kjerrheia. Mannen kjørte da en uregistrert motorsykkel, og hadde ikke gyldig førerkort.