**VENNESLA: Stjal bil og løp til skogs

00.32:** Politiet får melding tidligere på dagen om at en bil er blitt stjålet natt til fredag. Om natten er patruljen i Vennesla og kjører bak denne bilen som var meldt stjålet. Bilen klarer å kjøre ifra politiet. Litt seinere oppdager politiet en kvinne som står i veikanten og stopper henne. Det viser seg til at kvinnen har vært med i den stjålne bilen. Politiet finner bilen i nærheten av Steinfossen og ser da to personer som løper til skogs. Patruljen har ikke identitet på disse personene. Kvinnen ble pågrepet og avhørt. Hun er 29 år gammel og kommer fra Kristiansand.

**KRISTIANSAND: Innbrudd på skole

00.45:** Det har vært innbrudd på Ansgardskole på Hånes. Innbruddstyven har tatt ut glasset i en dør. Like ved døren var det tidligere rigget til PC-utstyr for borttransportering. Det er uklart om noe av dette er blitt borte, men det er tydelig at personen som brøt seg inn var interessert i å stjele dette.

**KRISTIANSAND: Klager på fyrverkeri

00.53:** Politiet får melding om at noen ungdommer skyter opp fyrverkeri på Fløybakken på Flekkerøy.

01.15: En mann ringer politiet og forteller at det har kommet en gjeng som har gått til angrep på melder og truet han. Gjengen beskyldte han for å drive løgn og det oppstod en konflikt mellom partene. Mannen vil vurdere å anmelde saken. Politiet kommer til å ta en oppfølging på dette over helgen.

**MANDAL: Klage på støy fra trailer

00.23:** En trailer som stod på Mones vertshus hadde kjøleaggregatet på og naboene klaget over støyet. Politiet måtte be trailersjåføren om å velge mellom å flytte traileren eller slå av aggregatet.

**RISØR: Støy fra fulle ungdommer

00.26:** Politiet får melding om at det går fulle og bråkete ungdommer i Storgata. Når politiet ankommer stedet er det stille.

**MANDAL: Slåsskamp utenfor kino

00.41:** Politiet får melding om at det er noen som slåss utenfor Mandal Kino. Det viser seg til å være noen ungdommer som bare lekeslåss og politiet måtte be dem om å roe seg ned.

**LYNGDAL: Gjeng stjal lettmotorsykkel

01.01:** En huseier ringer politiet og forteller at noen har knust glassruten i inngangsdøren hans i Lyngdal. Flere personer prøver å ta seg inn i huset hans. Når politiet ankommer stedet har en av gjerningspersonene slått til en jente som var i huset, men hun skal ikke ha blitt alvorlig skadet. Gjerningspersonene fikk med seg en 125 kubikkmeter lettmotorsykkel. Politiet forsøkte å finne denne, men lyktes ikke. Ingen personer er blitt pågrepet, men politiet har navnet på personene og saken følges opp over helgen.

**FARSUND: Forsøkte å bryte seg inn på treningsstudio

02.16:** To personer forsøkte å bryte seg inn på Puls treningsstudio i Farsund. Når de oppdager at de har blitt observert løper de av gårde. Ingen skade ble skjedd.

**KRISTIANSAND: Kranglete person på utested

02.30:** Politiet måtte fjerne en hissig mann på Havanna i sentrum.

**ARENDAL: Beruset mann

02.35:** Politiet får melding om det er en beruset person på Arena kjøpesenter. Mannen blir kjørt til legevakt for sjekk og seinere sendt hjem. Mannen er 31 år og kommer fra Arendal.

**GRIMSTAD: Bilfører tatt uten gyldig førerkort

02.49:** En billist blir stoppet i Prestegårdsskogen da politiet finner ut at bilen vedkommende kjører i er begjært avregistrert. Billisten kjører også uten gyldig førerkort. Bilen ble avskiltet på stedet og den 35 år gamle mannen fra Grimstad er blitt anmeldt.

**KRISTIANSAND: Tatt med stjålet moped

02.50:** To gutter i 15-16-års alderen ble stoppet av politiet da de kjørte rundt på en moped som var meldt stjålet. Guttene ble stoppet i Kobberveien.

**KRISTIANSAND: Røykutvikling i Tollbodgata.

03.34:** Politiet fikk melding om en røykutvikling i Tollbodgata. Brannvesenet kom og måtte bryte opp en dør siden ingen i leiligheten var hjemme. Politiet forlot stedet og brannvesenet tok over forholdet. Det skal ikke være meldt om noen skader.

**KRISTIANSAND: Løp fra taxi-regning

03.37:** En mann tok taxi fra Oddemarka til Lillesand, men løp fra regningen da taxien stoppet. Regningen var på 650 kroner. Mannen ble filmet der han tok taxi, og politiet har sikret seg bildene fra opptaket. Politiet er sikker på at de vil klare å identifisere vedkommende ut i fra dette. Mannen vil bli anmeldt.

**LILLESAND: Innbrudd og tyveri på skole

07.55:** Det har vært innbrudd og tyveri på Borkedalen skole i Lillesand i natt. Gjerningsmannen har knust et vindu og fikk med seg PC-utstyr. Politiet har tatt en nærmere undersøkelse på saken og sikret diverse spor.

**KRISTIANSAND: Innbrudd og tyveri i bil

08.35:** Det har vært innbrudd i en bil som stod ved Ålefjærveien i natt. Et vindu er blitt knust og gjerningsmannen har fått med seg et stereoanlegg og en GPS.

**ARENDAL: Innbrudd i butikk

09.00:** Politiet får melding om at det har vært innbrudd i butikken ”Mitt Skattekammer” på Saltrød i Arendal.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i bil

10.02:** En bileier melder i fra til politiet om at det har vært innbrudd i bilen hans som stod parkert på Vogsbygd ringvei. Innbruddstyven har knust et sidevindu og tatt med seg en bag som innholdt en bærbar Compaq PC.

**ARENDAL: Innbrudd i kiosk

10.34:** En tyv brøt seg inn i kiosken på Bjønnes stadion og fikk med seg en pølsekoker, is og brus. Politiet har ingen mistenkte i saken.

**KRISTIANSAND: Butikktyv på Rimi

10.52:** En 35 år gammel mann blir tatt for å stjele rusbrus på Rimi ved parken. Mannen vil bli anmeldt for forholdet.

**LILLESAND: Båttyveri

12.06:** En 21. fots hvit Gilbert er blitt stjålet fra Tingsaker i Lillesand. Båten har registreringsnummer IAQ776, og i båten var det også en 200 hesters Mercury-motor.

**FARSUND: Innbrudd på skole

12.53:** I løpet av natten har det vært innbrudd og tyveri på Farsund barne— og ungdomsskole. Tyven har brutt opp en dør, men det er foreløpig ukjent hva som er blitt tatt. En rekke innvendige dører er blitt brutt opp. Politiet holder på å undersøke saken.

**GRIMSTAD: Innbrudd på lager

14.08:** Det har vært innbrudd på et lager på Bergemoen i Grimstad. Gjerningsmannen har knust vinduet i døren, men det er ukjent hva som er blitt stjålet. Politiet undersøker saken nærmere.

**MANDAL: Innbrudd på skole

14.56** På Mandal videregående skole har det i løpet av natten vært innbrudd. Det er uklart om noe er stjålet.

**RISØR: Trafikksinke på E18

14.56** Utrykningspolitiet stoppet en 53 år gammel mann på E18 ved Akland som kjørte i 45 km/t. Fartsgrense på stedet er 90 km\t.

HOVDEN: **Tatt med promille

16.38** En 59 år gammel mann ble tatt for promillekjøring. Det er uklart hvor mye 59-åringen hadde i promille.

**KRISTIANSAND: Bensintyver

19.26:** Politiet fikk inn melding om at noen har brutt opp bensinlokket og stjålet bensin på 10-15 biler på Randsund. Saken etterforskes.