**KRISTIANSAND: Butikktyveri

15.26:** Politiet fikk melding om et naskeri fra en butikk i Henrik Wergelandsgate. Tyven hadde forsøkt å stjele med seg en bærbar PC, men ble umiddelbart pågrepet av betjeningen. Like etter kom politiet, og den 30 år gamle mannen ble innbrakt til politiet. Han er nå siktet for tyveri, og skal være en kjenning av politiet. I tillegg til nasking blir mannen også anmeldt for å være i begjæring av kniv.

**KRISTIANSAND: Grovt tyveri av bedrift

15.29:** I løpet av natten har det vært innbrudd på Tinnheia fritidssenter. Gjerningsmannen skal ha brukt en felles masternøkkel for å komme seg inn i lokalet. Deretter skal vedkommende ha brutt seg videre inn i bygget, og stjålet med seg et musikkanlegg og Playstation-utstyr. Tyven skal også ha gjort en del skadeverk i de forskjellige rommene, som forskjellige foreninger og lag eier.

**LYNGDAL. Butikktyveri

15.31:** En utenlandsk dame ble tatt for å ha stjålet diverse varer til en verdi av rundt 1700 kroner. I kvinnens vesker og bæreposer ble det funnet varer fra forskjellige forretninger, som seinere ble levert tilbake til sine eiere. Det var Allen Parfymeri AS som oppdaget dette, og meldte ifra til politiet. Den 38 år gamle kvinnen ble innbrakt til politiet.

**TVEDESTRAND: Moped presset av veien

15.36:** Politiet fikk melding fra AMK som fortalte at en jente på moped hadde blitt presset ut i grøften av en trailer. Ulykken skjedde på Holt. Den 17 år gamle jenta ble lettere skadet, og kjørt til Sørlandet Sykehus i Arendal for videre undersøkelse. Trailersjåføren var en 66 år gammel mann fra Arendal.

16.35: Like etter mopedulykken havnet en personbil av veien cirka 100 meter unna. Bilisten, en 26 år gammel kvinne fra Gjerstad, ble ikke alvorlig skadet etter utforkjørselen. Kvinnen fikk noen kuttskader, men disse skal ifølge politiet være minimale.