TVEDESTRAND: Klokken 20.21 i kveld, får politiet inn en telefon fra en mann. Han har vært vitne til at en skjærgårdsjeep har kjørt over en GH 14, ved Kråkevåg på utsiden av Tvedestrand.

— Vi får en telefon fra en mann som sitter på hytta, og ser utover sjøen. Han forteller oss at en Skjærgårdsjeep har kjørt på en GH 14, med tre damer i, sier operasjonsleder ved Agder politidistrikt Arne Arnesen, til Fvn.no.

Skjærgårdsjeepen skal ha brast rett over den andre båten, med det resultat at den ene av damene GH-en måtte kaste seg på vannet.

— Skjærgårdsjeepen skal ha truffet den andre båten akkurat der hvor kvinnen som kastet seg på vannet satt. Hun var heldig som kom seg unna, forteller han.

Ingen av de tre kvinnen har fått noen fysiske skader etter hendelsen. Skjærgårdsjeepen plukket opp kvinnene og brakte de og båten til land, hvor politiet stod og ventet.

— Båtfører er blitt pågrepet, og fraktet til lensmannskontoret i Tvedestrand. Vi har ikke mistanke om promillekjøring, men har tatt beslag i begge båtene til vi finner ut av hva som har skjedd, sier han.