**MANDAL: Kjørte med promille

22.34:** En 43 år gammel mann fra Kristiansand fikk førerkortet beslaglagt, etter at han ble stoppet på Sjøsanden med 1,6 i promille.

**MANDAL: Låst inne på do

22.41:** Politiet hjalp en kvinne som hadde låst seg inne på toalettet i parkeringshuset.

**FROLAND: Bilbrann på Mykland

2254:** En bilfører på vei fra Evje oppdaget at bilen hans tok fyr mens han kjørte. Brannvesenet rykket ut og slukket brannen. Ingen ble skadet.

**KRISTIANSAND: Frastjålet varer

23.42:** Noen gutter meldte at de er blitt frastjålet noen poser med varer på rutebilstasjonen. Guttene hadde nettopp ankommet Kristiansand med danskebåten.

**KRISTIANSAND: Mulig innbrudd

00.13:** En nødutgang på Justvik skole var brutt opp. Politiet har vært i kontakt med skolen. Det er foreløpig usikkert om noe er borte.

**KRISTIANSAND: Brann i søppeldunker

00.25:** To søppeldunker brant opp på Hellemyr skole. Brannvesenet var på stedet og slukket brannene.

**LILLESAND: Mopedist skadet

00.34:** En mopedfører stakk fra politiet under en kontroll i Strandgata. Politiet gjenkjente gutten og lot ham kjøre. Da politiet kjørte for å se etter gutten, fant de ham på bakken like i nærheten. Han hadde da veltet med mopeden, og hadde pådratt seg noen skrubbsår. 16-åringen fra Gjerstad vil bli anmeldt for kjøring uten mopedførerbevis, og for å ha stukket av fra politiet.

**KRISTIANSAND: Stjal fra 7-Eleven

00.42:** Ei 20 år gammel jente fra Lillesand ble oppdaget av personalet da hun stjal fra butikken. Jenta nektet å vise legitimasjon og politiet ble tilkalt. Politiet fant 2,4 gram hasj i 20-åringens besittelse, og tok henne med til stasjonen.

**ARENDAL: Havnet i vannet

00.52:** To menn havnet i vannet utenfor Langbrygga. De to var beruset og fikk etter hver hjelp til å komme seg på land.

**KRISTIANSAND: Lagde bråk

02.09:** En 45-åring fra Kristiansand vil bli anmeldt for ordensforstyrrelse etter å ha laget bråk i Tollbodgata.

**MANDAL: Frastjålet varer

03.03:** En mann ble frastjålet varer mens han holdt på å pakke sammen utenfor Sparebanken i Mandal.

**MANDAL: Drakk øl på offentlig sted

01.30:** En 17-åring fra Farsund fikk 6000 kroner i bot. Gutten vedtok boten på stedet.

**KRISTIANSAND: Fant beruset mann

04.17:** Politiet fant en 45 år gammel fra Kristiansand i området rundt Egeseveien. Mannen hadde drukket rødsprit, og under undersøkelsen på legevakten viste det seg også at mannen har epilepsi.

**ARENDAL: Kvinne i sjøen

04.39:** En 21 år gammel kvinne havnet i sjøen utenfor Tyholmen hotell. Dykkere fra brannvesenet og AMK ble varslet. Kort tid senere kom kvinnen seg i land. Hun var ved bevissthet og ble kjørt til legevakten for en sjekk. Det er foreløpig uklart hvordan hun havnet i vannet.

**ARENDAL: Tok fyllekjører

05.16:** En politipatrulje kom over en bilfører på Nedenes. 41-åringen fra Arendal mistenkes for promillekjøring, og det er tatt en rutinemessig blodprøve.

**MANDAL: Stjal fra campingvogn

07.48:** En av vaktene på Sjøsanden melder om at diverse gjenstander er stjålet fra en campingvogn. Politet har pågrepet en mistenkt mann på 25 år.