**ARENDAL: Kvinne slått av samboeren

22.05:** Politiet får melding om at en mann har slått sin kvinnelige samboer. Mannen, som er 50 år gammel, blir arrestert, og vil bli avhørt. Det er uklart om forholdet vil bli anmeldt.

KRISTIANSAND: Nasker stakk fra Kiwi

23.15: En mann blir tatt for naskeri fra Kiwi ved stadion på Lund. Mannen blir vanskelig da politiet kommer, og klarer å stikke av gårde. Det er uklart hva mannen har stjålet, men det skal blant annet være snakk om sigaretter. Butikken har overvåkningskamera, og politiet vil se på opptakene fra dette. Mannen vil bli anmeldt.

ARENDAL: Brann i uthus

KRISTIANSAND: Knuste vindu i inngangsdør

00.18: Politiet får melding om at en mann har knust vinduet i inngangsdøren til en bolig i Arenfeldtsvei. Mannen blir pågrepet lenger oppe i bakken i boligområdet, og satt i arrest. Saken vil få etterspill for den 33 år gamle mannen.

GRIMSTAD: Hørte innbruddstyver på loftet

00.46: En eldre kvinne våkner av lyder fra uvedkommende på loftet i boligen i Reddalsveien. Hun ringer 110-sentralen, som melder fra til politiet. De finner skader på en dør i boligen, og det tyder på at noen har brutt seg inn i huset mens kvinnen sov. Ingen er foreløpig pågrepet i saken.

ARENDAL: Slåssing på Sjøloftet

00.50: Politiet får melding om slåssing på Sjøloftet restaurant og pub. Da politiet kommer til stedet har både fornærmede og gjerningsmannen forlatt stedet.

ARENDAL: Beruset gutt kjørt til legevakten

00.51: Politiet kommer over fire berusede ungdommer i Arendal sentrum, tre jenter og en gutt. Gutten ligger rett ut på bakken, og er så sterkt beruset av politiet tilkaller ambulanse. Gutten er bevisstløs da han blir brakt til legevakten, hvor han blir tatt hånd om av legepersonell.

SØGNE: Drosjesjåfør krasjet i lyktestolpe

ARENDAL: Slått i ansiktet

01.24: Politiet får melding om at en mann har blitt slått ned ved langbrygga i Arendal. Mannen har fått et kraftig slag ansikt, som har forårsaket en blåveis og en knekt tann. Mannen blir tilbudt å bli kjørt til legevakten, men avslår dette. Gjerningsmannen hadde stukket av fra stedet da politiet kom. Både fornærmede og gjerningsmannen skal være i midten av 20-årene. Det er usikkert om forholdet blir anmeldt.

KRISTIANSAND: Mann lagde problemer på Havana

01.37: Politiet får melding om en vanskelig mann som skaper problemer for vaktene på utestedet Havana i Vestre Strandgate. Mannen, som er 23 år gammel, blir fjernet fra stedet.

FLEKKEFJORD: Full person skapte problemer på legevakten

01.41: Legevakten i Flekkefjord kontakter politiet da de har problemer med en vanskelig person. Personen er tydelig beruset, og blir kjørt hjem av politiet.

KRISTIANSAND: Bortvist fra Leopold

01.42: En mann nekter å forlate Leopold pub i Vestre Strandgate, og politiet blir kontaktet for å bortvise vedkommende. Han kommer seg av gårde i en drosje.

KRISTIANSAND: Urinerte utenfor Havana

02.15: En 34 år gammel mann urinerer på gata utenfor utestedet Havana, og oppfører seg i tillegg vanskelig. Mannen blir satt i fyllearresten, og vil bli anmeldt.

RYSSTAD: Stjal pc fra bolig

02.33: Noen har i løpet av lørdagen stjålet en pc fra en bolig på Helle i Rysstad. Boligeieren har ikke vært hjemme i tidsrommet. Politiet tror det dreier seg om tyveri, og ikke innbrudd. Det lokale lensmannskontoret følger opp saken.

KRISTIANSAND: Slåssing på bensinstasjon

02.40: Politiet får melding om at noen slåss inne på Texaco-stasjonen i Vågsbygd. Forholdet blir ordnet opp på stedet.

FARSUND: Slagsmål mellom to kvinner

02.44: Politiet får melding om at en kvinne har kommet i klammeri med en annen kvinne inne på utestedet Pakkhuset. Kvinnen skal ha fått en smell i nesen, og blir brakt til legevakten. Hun er 19 år gammel, og vil anmelde forholdet.

VENNESLA: Par kranglet på kinarestaurant

02.44: Politiet får melding om slagsmål på kinarestauranten. Det dreier seg om et par som krangler. Disse forlot stedet, og det hele løste seg.

ARENDAL: Slåssing i Havnegata

02.47: Politiet får melding om at to personer slåss i Havnegata. Da politiet kommer til stedet har de involverte blitt venner igjen.

GRIMSTAD: Knuste vindu på bil

02.45: Bileier melder fra om at noen har knust sidevinduet på bilen hans, som stod parkert ved Kiwi i Storgata. Det er en falaske som har blitt kastet gjennom vinduet. Bileieren vil anmelde forholdet.

KVINESDAL: Kvinne sparket til politibil

02.10: En kvinne står og sperrer veien i Austerdalsvegen. Hun oppfører seg vanskelig, og sparker til politibilen. Kvinnen, som er 20 år gammel, ble anmeldt for oppførselen sin.

MANDAL: To ble fratatt førerkortet

03.28 : UP hadde fartskontroll på E 39 ved Vestre Skogsfjord i Mandal E 39. Det ble utstedt 14 forenklede forelegg, og to førerkort ble beslaglagt. Den høyeste målte hastigheten var 90 kilometer i timen i 60-sonen.

VENNESLA: Rispet opp med kniv

03.35: En person blir brakt til legevakten etter å ha blitt truet og rispet opp med kniv på Moseidmoen. Peronen måtte sy såret. Politiet kjenner til diverse personer i saken, og vil etterforske den videre. Vitner vil bli avhørt søndag formiddag.

ARENDAL: Knust bilvindu med stein

03.33: En bileier melder fra om at et vindu på bilen hans, som stod parkert på Plankemyra, er knust. Det har blitt brukt en stein til å knuse vinduet. Saken vil mest sannsynlig bli anmeldt.

LYNGDAL: Prøvde å trenge seg inn på asylmottak

04.01: To kurdiske menn prøver å trenge seg inn på Lyng asylmottak. De knuser en vindusrute, før de stikker av. Melder mener å vite hvem mennene er, og vil anmelde saken.

KRISTIANSAND: Tatt med falske skilter

04.44: En bli med falske skilter blir kontrollert i Gamle Flekkerøyvei. Det blir funnet stjålne skilter i bilen, og det er i tillegg problemer med vognkortet. Tre personer blir pågrepet, og satt i arrest. Den ene personen er etterlyst i en annen straffesak. De pågrepne er to menn på henholdsvis 26 og 34 år, og en kvinne på 26 år.

ARENDAL: Fulle menn kjørte av veien

05.06: En bil blir funnet i skråningen ved Elgtråkket. Airbagen er utløst, og politiet gjør sine undersøkelser av bilen. Det er ingen personer ved bilen, men politiet innbringer senere to menn mistenkt for promillekjøring. De blir tatt med til legevakten for blodprøve. Det tyder på at mennene hadde kjørt ulykkesbilen, og havnet av veien. De mistenkte mennene er henholdsvis 43 og 52 år. Saken vil bli etterforsket.

ARENDAL: Slått av eksen

06.29: Politiet får melding om at en kvinne har blitt slått av sin eks-kjæreste. Han skal ha brutt seg inn i hennes bolig i Sommerfrydveien, og gått løs på henne. Kvinnen blir brakt til legevakten, og mannen blir pågrepet og satt i arrest. Den mistenkte mannen er 28 år gammel. Saken vil bli etterforsket.

RISØR: Brøt seg inn på restaurant

08.23: Politiet får melding om at uvedkommende har tatt seg inn på restaurant Pederhead i Risør sentrum. Det er eieren, som bor i etasjen over, som melder fra. Innbruddstyven blir pågrepet. Han er en 41 år gammel mann. Saken vil bli etterforsket.

**KRISTIANSAND: Skadeverk på bil

11.18** meldes det en bil som er blitt skadet med riper av en nøkkel eller lignende, på en adresse i Kronprinsensgate.

**KRISTIANSAND: Innbrudd på Vera pizza

12.15** blir det meldt inn at det har vært grovt innbrudd på Vera pizza i Markensgate. Innbruddstyvene har knust et vindu og tatt med seg noen penger, et ukjent beløp.