KRISTIANSAND: Politiet rykket ut med flere politienheter da meldingen om oppgjøret i en blokk på Øvre Slettheia kom inn. Ambulanse rykket også ut – på melding om knivstikking.

Politiet fikk meldingen klokken 10.00, opplyser operasjonsleder Frank Solås ved Agder politidistrikt.

Da politiet kom de til stedet ble det klart at to torpedoer med kniver hadde truet en beboer i en blokkleilighet i 1. etasje.

– Vi fikk melding om to torpedoer som hadde ringt og banket på døren til en leilighet. Da beboeren åpnet døra presset to svære torpedoer seg inn og truet ham, forteller innsatsleder Nils-Kristian Voreland til fvn.no.

Kniv mot halsen

Beboeren var sammen med en annen mann i leiligheten. Den andre mannen ble ikke direkte truet, men bekrefter hendelsesforløpet overfor politiet på stedet.

– Beboeren ble truet med kniv mot halsen. Han hoppet ut gjennom en glassvegg på verandaen, forteller Voreland.

Da politiet kom til stedet hadde torpedoene forsvunnet. Beboeren fikk behandling for kuttskader i beinet av lege på stedet og ble deretter kjørt til Vågsbygd politistasjon for å bli avhørt. Det ble også den andre mannen som var i leiligheten.

Undersøkelser

– Vi gjennomfører en åstedsundersøkelse på stedet, forteller Voreland.

Krimteknikere fra Kristiansand politistasjon kom like etter klokken 11 til stedet.

Motivet for torpedoenes besøk er ikke klart, men det skal være snakk om en sak knyttet til et bestemt miljø. Voreland ønsker ikke å utdype hva slags miljø det er snakk om.

Politiet hadde ikke funnet gjerningspersonene ved 16.30 tiden torsdag.