**ARENDAL: Kjente på låste dører

12.10** fikk politiet melding om at en person drev på med å kjenne på dører til lageret hos Sykkelsport i Østre Strandgate i Arendal. En patrulje reiste opp og snakket med mannen. Ingen dører var blitt brutt opp, og politiet gjorde ikke noe mer med saken.

**KRISTIANSAND: Butikktyveri

12.20** fikk politiet melding om at en dame var blitt tatt for butikktyveri ved Rema 1000 i Voiebyen. En patrulje ble sendt ut, og damen vil bli anmeldt.

**KRISTIANSAND: To personer bortvist fra forretning

12.22** fikk politiet melding fra en vekter som hadde problemer med å få to personer til å forlate en forretning i Vestre Strandgate. En politipatrulje ble sendt til stedet, og de to personene ble bortvist.

**FLEKKERØY: Brann i bil

17.10** fikk politiet melding i fra brannvesenet om at de hadde vært ute å slukket en bilbrann på Flekkerøy. Politiet kjørte så ut for en rutinemessig sjekk av bilen. Hva årsaken til brannen er vet de ikke enda.

**KRISTIANSAND: Slåsskamp i Vågsbygd

17.52** En 62 år gammel mann er anmeldt etter en slåsskamp i Vågsbygd. En person skal ha blitt slått, mens andre var øyenvitner.

**SØGNE: Bråk og støy

18.40** Politiet fikk melding om masse lyd og støy fra Eikeveien. Men da de kom frem, var det ingen der.

**VEGÅRSHEI: Tre uregistrerte cross-sykler

18.37** Tre uregistrerte cross-motorsykler ble observert kjørende mot Gjerstad. Men da politiet kom, så de ikke noe til syklene.

**VENNESLA: Uregistrert moped

19.20** To ungdommer skal ha kjørt moped opp og ned ved Liane. Den ene av mopedene var uregistrert.

**GRIMSTAD: Rånekjøring

20.14** Da patruljen kom var det rolig, men tidligere hadde det vært rånekjøring utenfor Odden butikksenter.