ARENDAL: — Ingen personer ble skadet, det ble kun skader på kjøretøyene, opplyser operasjonsleder i Agder politidistrikt, Vidar Neset, til fvn.no.

Det var klokken 08.47 politiet fikk melding om uhellet som skjedde i området ved Asdal i Arendal. Årsaken til ulykken er ukjent, men to biler skal ha truffet hverandre i fronten.

Det oppsto mindre trafikale problemer som følge av hendelsen.

**VENNESLA: Innbrudd hos VEF

08.35** Tyver har i løpet av natt til tirsdag brutt seg inn hos VEF Entreprenør AS på Steinsfossen i Vennesla. Det er usikkert hva som er stjålet.

**MANDAL: Dieselsøl i veien

08.43** Flere bilister kontaktet politiet tirsdag morgen da det var svært glatt på E 39 ved Valand øst for Mandal sentrum. Politiet varslet umiddelbart Vegtrafikksentralen som skulle ta hånd om situasjonen.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i bil på Slottet

08.58** Tyver har i løpet av natta brutt seg inn i en bil som stod parkert på Slottet øverst i Markens gate i Kristiansand. Ifølge eieren er det stjålet ei parkeringsklokke. Tyvene tok seg inn i bilen ved å bryte opp dørlåsen.

**ARENDAL: Moped stjålet

09.25** En lett mc av merket Aprillia er stjålet fra en adresse på Vippa på Nedenes. Motorsykkelen er sort og har kjennetegn NK 4031. VENNESLA: Tyveri av hjul

Omkring 15-20 dekk på felger er stjålet fra Tjønnvold industriområde i løpet av gårsdagen eller natt til tirsdag. Tyvene har tatt seg inn på området ved å klippe opp en hengelås. Tilsvarende tyveri skjedde i Smidalen på Sødal for to dager siden.

**KRISTIANSAND: Innbrudd hos Elatec

09.48** Det er stjålet en del håndverktøy fra bedriften Elatec i Dalaneveien i Krisitansand. Verktøyet er stjålet fra en brakke.

**KRISTIANSAND: Moped stjålet fra UiA

10.29** En person meldte seg tirsdag formiddag i vakta ved Kristiansand politistasjon og fortalte at mopeden hans var stjålet fra området ved Universitetet i Agder i løpet av gårsdagen. Mopeden har kjennemerke KX 3817.