**VENNESLA: Kjørte uten lappen

03.14** En 42 år gammel mann ble stoppet av politiet i Vennesla. Mannen kjørte bil uten gyldig førerkort, og kan vente seg en reaksjon fra ordensmakten.

**FLEKKEFJORD: Innbrudd i TV-butikk

03.21** Butikken Bjørns Radio og TV i Flekkefjord sentrum fikk besøk av ubudne gjester i natt. Tyver tok seg inn i lokalene ved å bryte opp en dør. Foreløpig er det uvisst hva som er stjålet, ifølge politiet.

**KRISTIANSAND: Tatt med hasj

04.35** En 23 år gammel mann ble pågrepet for bruk av hasj da en bil med ungdommer ble stoppet på Strai. Føreren av bilen, en 25 år gammel mann, kjørte i tillegg uten gyldig førerkort.

**ARENDAL: Fikk prøveskilt beslaglagt

04.42** En bilfører fikk beslaglagt prøvekjennemerkene da han ble stoppet av politiet. Vedkommende hadde på skiltene i forbindelse med arbeidskjøring, og brukte dem dermed ikke reglementært.

**ARENDAL: Bilfører kjørte i fjellveggen

07.00** En bil fikk så store materielle skader at den måtte taues inn etter en utforkjøring i Ravnåsveien i Arendal. Bilføreren var fosvunnet da politiet kom til stedet.

ARENDAL: 46-åring slått ned

21.30: En 46 år gammel mann ble slått ned av en annen person på en trygdebolig på Salterød. 46-åringen ble kjørt til legevakta for en sjekk.