MANDAL: Stjal jakke fra Amfisenteret

16.00 To utenlandske personer stakk av med en Bergans-jakke til 3000 kroner. De to dro fra stedet i en mørk bil, som politiet har registreringsnummeret til. Bilen er ikke funnet ennå.

LYNGDAL: Motorsyklist fikk beinet i klem

FARSUND: Bil mot moped

17.03 En bil kjørte ut fra en parkeringslomme ved Kiwi på Nordre vei på Vanse. Da han kom ut i veien, traff en moped bilens side. Ingen ble alvorlig skadet. Bilføreren er en 35 år gammel mann fra Farsund, mopedføreren er ei 16 år gammel jente fra Farsund.

KRISTIANSAND: Kuttet bildekk

16.45 Noen har kuttet opp dekk på minst to biler som stod parkert på KMV-tomta på Vesterveien.

ARENDAL: Hadde hasj i bilen

17.04 En politipatrulje stoppet en bil med tre personer i. De var i besittelse av 30 gram hasj. Mennene på 22, 19 og 18 år er innbrakt til Arendal politistasjon.

GRIMSTAD: Tømte brannslukkingsapparat

17.19 Tre gutter på 11, 11 og 12 år er mistenkt for å ha tømt ut et brannslukkingsapparat med hvitt pulver i Holvikahallen. Guttens verger er varslet.

SØGNE: Hytteinnbrudd på Ålo

17.48 Politiet fikk melding om at det har vært innbrudd i ei hytte på Ålo. Blant annet er en kikkert og en porselenskaffekanne borte. Det ser også ut til at det har vært innbrudd i to andre hytter. Personen som varslet politiet ville forsøke å komme i kontakt med de to andre hytteeierne.

KRISTIANSAND: Skadeverk på Bredalsholmen

18.25 Noen har ripet opp biler, brukket utelamper og kastet lamper på sjøen ved noen sjøbuer ut mot Bredalsholmen. Vandalene skal også ha forsøkt å stjele en båt.

KRISTIANSAND: Rådyr påkjørt

18.31 Et rådyr ble påkjørt på Dvergsnesveien. Dyret stakk til skogs. Viltnemnda er varslet, og skal ut og kikke etter rådyret.

KRISTIANSAND: Spydde på rutebilen

18.36 En overstadig beruset mann ble kjørt hjem av politiet etter å ha spydd på rutebilstasjonen. Kristiansandsmannen er 60 år gammel.