SIRDAL: Innbrudd hos bank

I løpet av natta har det vært innbrudd SR-Banks filial på Tonstad. Et vindu på baksiden av bygget er knust, og det har vært folk inne i lokalet. Det er imidlertid uklart om noe er stjålet.

**GRIMSTAD: Tatt for spinning

23.23** En 22 år gammel mann fra Arendal blir anmeldt for å ha kjørt bil på en sånn måte at han ikke hadde kontroll over bilen etter å ha spunnet og spoilet ved Odden-senteret.

**KRISTIANSAND: Ungdomsklammeri på Kjerrheia

23.57** Flere personer skal ha vært involvert i en krangel utenfor et hus på Kjerrheia der det var fest. En 20 år gammel kristiansandskvinne og en 20 år gammel mann fra Kristiansand ble satt i drukkenskapsarresten etter å ha nektet å etterkomme politiets pålegg om å fjerne seg.

AGDER: 26 trær blåst over veiene

**FLEKKEFJORD: 16-åring kjørte bil

00.27** Politiet fikk tips om at en gutt på 16 år kjørte bil i Flekkefjord sentrum. Det viste seg å stemme — politiet fikk fatt i gutten som da kjørte bil. Gutten erkjente at han hadde tyvlånt bilen.

**ARENDAL: Urinerte offentlig

00.54** En 38 år gammel mann blir anmeldt etter å ha urinert på offentlig sted på Nedre Tyholmen.

**ARENDAL: Stjålet bil i grøfta

01.01** En bil kjørte i grøfta i Bjørkeliveien på riksvei 407 på Bjorbekk. Politiet ringte bileieren, som fortalte at bilen nettopp var blitt stjålet. Politiet har ikke mistanke om at eieren kjørte bilen, men har ikke funnet frem til føreren.

**BYKLE: Løse hester på veien

01.37** To løse hester ble sett på Malmvegen. De samme to hestene ble observert på nytt utpå morgenkvisten. Politiet har fått tak i en person som har tatt seg av hestene, men det er uklart hvem som eier dem.

**KRISTIANSAND: Jente falt og skadet seg

01.48** En ambulanse måtte kjøre ei jente til sykehus etter at hun antakelig hadde falt og skadet seg i Vestre Strandgate.

**KRISTIANSAND: Slåsskamp i Dronningens gate

01.57** En 19 år gammel kristiansandsmann ble satt i arresten etter å ha vært involvert i et slagsmål. En annen person ble kjørt til legevakt.

**ARENDAL: Ville ikke gå

01.55** En uønsket gjest på Kulturkaféen nektet å gå. Mannen i 30-årene fra Litauen ble til slutt innbragt i arresten etter å ha nektet også overfor politiet å forlate stedet.

**KRISTIANSAND: Taxisjåfør og kunde skværet opp

02.00** En taxisjåfør stoppet utenfor politistasjonen fordi han hadde problemer med en vanskelig kunde. Men kunden gjorde til slutt opp for seg, og sjåføren ville ikke anmelde forholdet.

**MANDAL: Skjelte ut og slo politiet

02.17** En 50 år gammel mann fra Mandal gikk bort til politiet i Bryggegata og skjelte dem ut og truet dem. Mannen slo også til en av politibetjentene med knyttet hånd i nesa. Mannen ble satt i arresten i Kristiansand.

**GRIMSTAD: Sparket og spyttet på politiet

02.26** En kvinne på 20 år og en mann på 21, begge fra Lillesand, ble kjørt til arresten etter at de to slåss i Juskestredet. De vil bli anmeldt for ordensforstyrrelse. I tillegg sparket mannen politiet og spyttet på dem.

KRISTIANSAND: Tre naskere tatt på 7-Eleven

**KRISTIANSAND: Kjørte i grøfta

02.21** Den mannlige bilføreren på 30 år fra Kristiansand er mistenkt for promillekjøring etter at bilen han kjørte havnet i grøfta på riksvei 9 ved jernstøperiet. Mannen ble ikke skadet i utforkjørselen.

**ARENDAL: Vanskelig busspassasjer

02.42** Bussjåføren på en buss meldte om at han hadde en rabiat gutt på bussen. Politiet kjørte til nærmeste busstopp, men da var gutten hoppet av bussen.

**GRIMSTAD: Slått ved Kiwi

02.49** En 26 år gammel mann fra Lillesand ble slått og sparket utenfor Kiwi i Storgaten. En navngitt mann på 23 år fra Arendal er mistenkt.

**SONGDALEN: Innbrudd

02.38** To-tre pc-er er stjålet etter et innbrudd i en bolig i Gamle Kirkevei i Nodeland.

**RISØR: Kjørte uten hjelm

02.55** Politiet fikk melding om at en person kjørte en uregistrert crosser uten hjelm i Risør sentrum. Politiet fant imidlertid ikke vedkommende.

**GRIMSTAD: Slått i ansiktet

02.58** En 25 år gammel mann fra Grimstad ble slått i ansiktet utenfor Big Horn i Juskestredet. En 23 år gammel arendalsmann vil bli anmeldt.

**KRISTIANSAND: Kvinne overfalt mann

03.18** Politiet dro til en leilighet i Henrik Wergelands gate etter at en mann ringte og sa han var blitt overfalt. Det viste seg at den 35 år gamle mannen fra lillesandsområdet ble slått av en 19 år gammel kvinne fra Kristiansand. Det er uklart om mannen vil anmelde episoden.

**KRISTIANSAND: Nektet å gå fra 7-Eleven

03.25** En åpenbart beruset 20 år gammel kvinne fra Kristiansand nektet å gå fra butikken i Markens gate. Kvinnen vil bli anmeldt.

**GRIMSTAD: Satt fast i steinrøys

03.51** En kvinne gikk forbi Kiwi i Grimstad sentrum og hørte rop om hjelp fra bakgården. Det viste seg at en mann satt fast i ei steinrøys bak butikken, og det var helt mørkt i bakgården. Politiet hjalp mannen løs, og han hadde ikke fått skader etter uhellet.

**GJERSTAD: Ingen skadet i husbrann

04.29** Det brant i et hus på Haugemoen. Ingen ble skadet, men det var stor røykutvikling under brannen, og ett rom i huset fikk røyk- og sotskader. Årsaken til brannen er uviss.

**ARENDAL: Pipebrann på Nedenes

08.25** Det oppstod en pipebrann i et hus, men den ble etter alt å dømme raskt slukket.

**KRISTIANSAND: Knuste vinduer i bil

10.16** To vinduer er knust i en bil som stod parkert i Salbustadveien.

**VENNESLA: Skjøv campingvogn ned skråning

10.56** En campingvogn er skjøvet ned en skråning mot en ballbinge i Heptekjærrveien. Eierne vurderer å anmelde saken. Det skal ha vært fest i en bolig rett ved stedet lørdag kveld.

**MANDAL: Stjal sparegris fra sykehjem

11.24** Noen har tatt seg inn og stjålet en sparegris med penger i fra kaféen på Mandal sykehjem. Tyvene har forsøkt å bryte opp flere dører.

LYNGDAL: Stjal moped

11.36 En rød moped med registreringsnummer RC 5390 er stjålet.

**MARNARDAL: Innbrudd i bolig

12.24** Tyver har tatt seg inn ved å knuse et vindu. To flatskjermer, en bærbar pc og et Nintendo tv-spill er stjålet.

**ARENDAL: Ampre etter kollisjon

14.41** Begge bilførerne ringte politiet etter at de kolliderte i rundkjøringen på Barbu. De var ampre og ble ikke enige om hvem som hadde skylda, så politiet måtte dra ut for å mekle.

**VENNESLA: Stjal fra bensinstasjon

14.40** Esso i Sentrumsvegen har hatt besøk av en person som har snoket i butikken. Personen stjal antakelig en veske og andre varer fra butikken.

TVEDESTRAND: Riksvei stengt etter betongsmuldring

Det har løsnet noe betong i Østeråstunnelen på riksvei 411 mellom Tvedestrand og Dybvåg, derfor er det besluttet at tunnelen bør stenges før den er sikret. Folk må derfor kjøre rundt.

KRISTIANSAND: Syklist mot bil på Grim