**ARENDAL: Promillekjøring

00.50:** En mann (49) ble stoppet i Arendal sentrum og mistenkt for promillekjøring natt til torsdag. Det ble klart at mannen hadde litt for mye alkohol i blodet og ble derfor anmeldt. Mannens førerkort ble inndratt på stedet.

**KRISTIANSAND: Innbrudd

04.40:** Politiet fikk melding om at en innbruddsalarm ved et datafirma i Kristiansand var blitt utløst. Politiet fant skader på bygget som tydet på innbrudd og uvedkommende har muligens vært inne på stedet. Det er ikke klart om noe eller eventuelt hva som er stjålet. Politiet har sikret spor på stedet.

**MANDAL: Trafikkulykke

04.54:** En 19 år gammel jente fra Mandalsdistriktet kjørte utenfor veien og inn i en fjellknabb på Holumsveien i Mandal. Kvinnen klagde over smerter og ble kjørt til sykehus.

GRIMSTAD: Bilulykke

10.00: Bilulykke i Grimstad

**MANDAL: Tyveri fra garderobe

10.00:** Politiet fikk melding om tyveri fra en garderobe i Mandalshallen. Ifølge operasjonsleder Toralf Jørgensen ved Agder politidistrikt er dette en gjenganger hos politiet. Det er ikke kjent hva som er blitt stjålet.

ARENDAL: Slåsskamp

12.18: Politiet fikk inn melding om slåsskamp utenfor LIDL i Myreneveien. Tre eller fire personer skal ha gått til angrep på en mann. Før politiet kom til stedet hadde gjerningsmennene forsvunnet i en bil og fornærmede ble stående på stedet.

KRISTIANSAND: 92 km/t i 60-sonen

KRISTIANSAND: Mindre kollisjon i sentrum

20.22: Ingen personer ble skadet da to personbiler kolliderte ved Festningsgata torsdag kveld.