KRISTIANSAND: Ruteknusing

23.52: Flere gutter skal ha vært med på å knuse et kjøkkenvindu i Møllevannsveien. Guttene stakk av mot Grim torv og politiet søkte i området med flere patruljer, men fant ikke guttene.

KRISTIANSAND: Beruset gjest

00.02: Hotell Sørlandet har problem med en beruset gjest. En kamerat kjører den berusede mannen hjem.

ÅMLI: Mulig promillekjøring

00.03: Politiet får melding om mulig fyllekjøring i Åmli, men har ikke kapasitet til å rykke ut.

KRISTIANSAND: Mulig vold

00.09: Politiet får en telefon om at en mann skal være voldelig mot en kvinne i Gyldenløves gate. Politiet patruljerer området og kommer i kontakt med partene. Saken ender med at en politipatrulje kjører kvinnen hjem.

MANDAL: Husbråk

00.10: Husbråk ved en bolig i Mandal sentrum skaper problemer. Politiet rykker ut og gir et muntlig pålegg om å holde fred.

ARENDAL: Bråk

00.13: Politiets operasjonssentral mottar flere meldinger om bråk i et bolighus på Nedenes i Arendal. Etter at politiet deler ut muntlig pålegg forblir det stille resten av natta.

KRISTIANSAND: Skadeverk

00.40: En person skal ha knust en rute ved en forretning i Tollbodgata. Da politiet kom til stedet var fuglen fløyet.

ARENDAL: Overstadig beruset

00.50: En 21 år gammel kvinne klarte ikke å gjøre rede for seg og måtte derfor ha politibistand.

KRISTIANSAND: Slåssing

01.01: Det meldes om slåsskamp utenfor Big Horn Steakhouse i Vestre Strandgate i Kristiansand. Politiet rykker ut og bortvister to bråkmakere fra stedet.

KVINESDAL: Mulig promillekjøring

01.08: Politiet får tips om mulig promillekjøring i Kvinesdal. Patruljen ruller ut, men finner ikke den aktuelle føreren.

GJERSTAD: Ugyldig kjennemerke

01.11: En patrulje i Gjerstad finner ut at en 18-åring kjører med utgåtte dagskjennemerker. Mannen anmeldes for forholdet.

KRISTIANSAND: Slåsskamp

01.24: Seks personer er involvert i en slåsskamp i Østre Strandgate. Politiet rykker ut og når patruljene kommer til stedet er det rolig. Partene går hvert til sitt.

ARENDAL: Forsøkte å ta seg inn

01.26: Politiet får telefon fra en person på Blødekjær i Arendal som oppdager at en ukjent person står på utsiden av huset og forsøker å ta seg inn. Da politiet kommer har den aktuelle personen stukket av.

MANDAL: Klarte ikke å ta vare på seg selv

01.31: En 15 år gammel jente er ikke i stand til å ta vare på seg selv. Det viser seg at hun har falt og politiet tar jenta med på legevakta. Der blir det konstatert at hun har pådratt seg hjernerystelse. Hun blir kjørt hjem til sine foreldre.

ARENDAL: Problematisk kunde

01.36: En drosjesjåfør i Arendal har problemer med en kunde som ikke vil forlate bilen hans. Politiet tilkalles og bortviser den kvinnelige gjesten.

KRISTIANSAND: Utagerende

01.40: Vaktene ved utestedet Midnight i Vestre strandgate kontakter politiet. De sitter på en kraftig beruset jente som har vært utagerende og ønsker henne fjernet. Den 18 år gamle jenta blir kjørt hjem av politiet.

ARENDAL: Rett i bakken

01.43: En taxisjåfør ved Kilen har problemer med en gjest som gikk rett i bakken etter at kjøreturen var unnagjort. Da politiet fant en ledig patrulje fikk de jenta trygt i hus.

VENNESLA: Innbruddsalarm

01.45: Innbruddsalarmen blir utløst ved Skarpengland skole i Vennesla. Det viser seg at en skoleklasse skal overnatte ved skolen og at de har utløst alarmen.

ARENDAL: Slåsskamp

01.49: Fire personer er involvert i en slåsskamp ved 7-Eleven-kiosken i Arendal. To av slåsskjempene stikker fra stedet før politiet ankommer, mens de to andre venter. Da politiet kom var det rolig og de to gjenværende personene fikk pålegg om å forsvinne.

KRISTIANSAND: Festbråk

01.54: Det meldes om høy musikk i Sankt Olavs vei i Kristiansand. Politiet reiser til stedet og pålegger gjestene å dempe seg.

ARENDAL: Gjest gikk amok

02.09: – En beruset gjest går amok. Han knuser inventar ved utestedet Castelle på Langbryggen og blir innbrakt. Det er snakk om en kar i midten av 20-årene som blir anmeldt og i morgentimene ble presentert for et forelegg på 6000 kroner som han godtar, forteller operasjonsleder Jon Kvitne ved Agder-politiet.

KRISTIANSAND: Voldelig gjest

02.09: En person i Vågsbygd i Kristiansand forteller at en gjest har gått løs på ham. Politiets melder skal ha blitt slått ned og han ønsker nå at politiet skal hente gjesten. Politiet gjør det og kjører gjesten hjem.

KRISTIANSAND: Slåsskamp

02.19: Én person blir kjørt til legevakt etter en slåsskamp utenfor utestedet Harveys. Politiet avventer anmeldelse før det settes i gang etterforskning av saken.

KRISTIANSAND: Tatt med piller

02.27: En kvinne ble innbrakt fra Kristian 4des gate etter at hun var ute av stand til å ta vare på seg selv. Hun ble dessuten tatt med piller som hun ikke kunne gjøre rede for.

GRIMSTAD: Prøvde å stikke fra politiet

02.39: En UP-patrulje holdt kontroll ved Moi Moner i Grimstad. En bil forsøkte å stikke og de to personer i bilen stakk til skogs. Personene ble innhentet, men det fremgår ikke av politiets vaktjournal hvordan saken endte.

MANDAL: Fartskontroll

02.54: UP holdt fartskontroll på Imesletta i Mandal mellom 23.45 og 02.50. I 60-sona ble tre førerkort beslaglagt. Høyeste målte hastighet var 99 km/t og det ble skrevet ut 13 forenklede førerkort.

MANDAL: Mopedtyveri

03.37: En mann kontakter politiet og forteller at han har stjålet et moped. Motivet skal være ønske om omsorg fra lovens håndhever, og da politiet treffer på mannen blir han fremstilt for blodprøvetaking før han kjøres til politiarresten i Kristiansand.

KRISTIANSAND: Eksen banket på

03.46: En kvinne på Strai oppdager at hennes eks-kjæreste banker på døra. Hun vil ikke ha mannen inn til seg og kontakter politiet. Før patruljen rekker fram forsvinner mannen og politiet dropper oppdraget.

MANDAL: Husbråk

04.30: Det meldes om husbråk i Mandal. På grunn av oppdrag med høyere prioritet rekker ikke politiet å se på saken før i 6-tiden og da er det rolig på stedet.

KRISTIANSAND: Innelåst på pub

04.34: Pubturen ble ikke avsluttet da dørene på Bakgården stengte klokka 2.30. To timer senere ringte en gjest og fortalte at han var innelåst på Bakgården i Tollbodgata. Securitas hjalp mannen ut.

MANDAL: Blodig mann

04.37: Politiet fikk i natt melding om en blodig mann som ringte på et hus i Mandal og ba om hjelp.

– Politiet kom til stedet og han fortalte at han var blitt banket opp av en navngitt person. Han ble kjørt til legevakta og det ble konstatert mulig nesebrudd, opplyser operasjonsleder Kvitne.

Drøye fire timer senere blir det klart at den antatte gjerningsmannen er blitt pågrepet. Saken etterforskes videre.

FLEKKEFJORD: Banket på

04.57: En person forsøkte å komme seg inn på en adresse i Flekkefjord. Politiet rykket ut, men kom ikke fram før fuglen hadde fløyet.

ARENDAL: Husbråk

05.15: Det meldes om husbråk i Arendal. Politiet rykker ut og pålegger bråkmakerne å dempe seg.

GRIMSTAD: Fyllerør

05.32: En person i Grimstad ber om politiets bistand. Han kan ikke si hvorfor han trenger hjelp, men sier at noe er forferdelig galt. Politiet rykker ut og konstaterer at en fuktig lag er blitt litt for fuktig.

ÅSERAL: Hyttebrann

05.42: Én person redder seg ut etter at det begynner å brenne i hytta hvor han holder til ved skisenteret i Åseral. Brannvesenet rykket ut med mannskaper fra Brannvesenet Sør og fikk kontroll over brannen.

– Politiet reiser ut og det viser seg at det er mye brann— og vannskader på hytta. Hytta skal undersøkes av krimtekniker over helga, opplyser operasjonsleder Kvitne.

KRISTIANSAND: Høy musikk

07.11: Politiet får melding om høy musikk i Kjerrheia, men hadde ikke kapasitet til å rykke ut.

ARENDAL: Bilinnbrudd

09.45: En person hører at et vindu blir knust i en bil og observerer to personer på Rykene i Arendal. Da de oppdager politiets melder, stikker de til skogs.

SØGNE: Tyveri

09.57: En bensintank er blitt stjålet fra en båt på Ålo i Søgne i løpet av uka.