**LINDESNES: Frontkollisjon

13.17:** En motorsyklist og en personbil frontkolliderte lørdag ettermiddag ved Spangereid i Lindesnes. AMK-sentralen meldte inn til politiet at sykkelen, som er registrert i utlandet, hadde kommet over i feil kjørefelt i en sving. Motorsyklisten ble fløyet til Sørlandet sykehus i Kristiansand med bruddskader.

**KRISTIANSAND: Krattbrann

13.41:** Politiet fikk melding om krattbrann på Eg. Les mer og se video.

KRISTIANSAND: Båttyveri

En båt ble meldt stjålet fra området Gravanekanalen i Kristiansand sentrum. Båten, som er en 15" plastbåt, har gulhvitt skrog.

**KRISTIANSAND: Påkjørsel

14.10:** En bil ble påkjørt av en annen bil like ved Slottkvartalet i Kristiansand. Politiet ble tilkalt etter at de to partene i saken ikke ble enige om skyldforhold. Da politiet kom til stedet løste problemene seg.

**GJERSTAD: Innbrudd

14.27:** En boligeier meldte fra til politiet om innbrudd i eget hus. En del gjenstander skal være stjålet, men det er uvisst når innbruddet skal ha skjedd. Muligens besøkte innbruddstyven(e) huset mens mannen sov. En politipatrulje dro i ettermiddag til boligen.

LYNGDAL: Fartskontroll Tre personer mistet førerkortet og ytterligere 30 kjørte for fort. Les mer om kontrollen ved Lenefjorden.

**KRISTIANSAND: Mann med pistol

16.02:** Politiet fikk melding om mann med pistol på Setesdalsveien.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i bod

16.34:** Politiet fikk melding om innbrudd i en bod. En person kontaktet politiet med melding om at han så en mann bryte seg inn i en bod, og politiet dro til stedet. En person ble pågrepet og personen innrømmet forholdet på stedet. Mannen ble pågrepet og satt i arresten.