**KRISTIANSAND: Klagde på høy musikk

00.41** En privat fest med høy musikk tok avgårde på Bellevue. Da politiet ankom stedet hadde festdeltakerne slått av musikken og stukket ut på byen.

**FROLAND: Innbrudd i Hovelands bygget

01.12** En innbruddstyv fikk det travelt da han ble oppdaget av forbipasserende. Tyven klarte å stikke av. Det er foreløpig ukjent om tyven fikk tatt med seg noe, men politiet vil gjøre undersøkelser på stedet.

GRIMSTAD: Slagsmål i Juskestredet

En politipatrulje kom i kontakt med en 18 år gammel mann fra Fevik som hadde fått juling. Mannen hadde pådratt seg noen småskader i ansiktet og ble kjørt til kontroll på legevakta. Mannen ville i utgangspunktet ikke uttale seg om forholdet, men det er mulig det kommer en anmeldelse, opplyser operasjonsleder Vidar Neset.

**ARENDAL: Nektet å etterkomme pålegg

01.40** En 17 år gammel gutt fra Grimstad ble innbrakt til arresten etter å ha nektet å etterkomme pålegg fra politiet. Gutten var beruset og nektet å fjerne seg fra stedet han oppholdt seg. Dermed bar det rake veien til kasjotten i Arendal.

**KRISTIANSAND: Overstadig beruset

02.05** AMK rykket ut til en kvinne i Skippergata, som var svært beruset og ute av stand til å ta vare på seg selv. Hun ble sendt til akuttmottaket umidelbart.

**ARENDAL: Urinering på offentlig sted

02.10** En 22 år gammel mann fra Arendal ble tatt for urinering på offentlig sted. Mannen ble anmeldt av politiet og vil få en bot for forholdet.

**HOVDEN: Bråkmakerne forsvant

02.18** Et mindre slagsmål brøt ut på Hegde bar på Hovden. Da politipatruljen ankom stedet hadde de involverte forlatt stedet.

**ARENDAL: Uenige om slagsmålet

02.15** To menn på 17 og 20 år havnet i slagsmål og var svært uenige om hva årsaken til konflikten var da politiet ankom stedet. Antagelig vil det komme en anmeldelse fra de to kamphanenen som begge er hjemmehørende i Arendal.

**KRISTIANSAND: Tatt for promillekjøring

02.45** En 23 år gammel mann fra Kristiansand ble stanset i en politikontroll mistenkt for å ha kjørt i påvirket tilstand. Mannen måtte avlevere blodprøve på stasjonen og ble anmeldt for å ha kjørt med promille i blodet.

**KRISTIANSAND: Slo til ansatt

02.50** En 20 år gammel ansatt ved en restaurant i Kristiansand ble slått til av en av gjestene på stedet. Gjerningsmannen skal ha stukket fra stedet, og politiet har foreløpig ikke noen opplysninger på hvem gjerninsgmannen er.

**GRIMSTAD: Slagsmål på offentlig sted

03.10** En overstadig beruset mann (30) ble innbrakt til arresten i Arendal etter et slagsmål på offentlig sted.

**GRIMSTAD: slo til jente

03.34** En 25 år gammel mann fra Grimstad ble kjørt til arresten i Arendal etter å ha slått til en jente og kranglet med en dørvakt. Mannen var svært beruset og tilbrakte natten i kasjotten. Han vil bli anmeldt for bråk og slagsmål på offentlig sted.

MANDAL: Slått gjentatte ganger

LISTA: Fikk et stort tre over bilen

**KRISTIANSAND: Stjal skiltnummer

12.09** En bil ble frastjålet skiltene. Bilen stod parkert i Kongensgate og tyveriet har antageligvis skjedd i løpet av natt til søndag. Bilens kjenntegn er PP 25 974.