KRISTIANSAND: – Etter at vi ryddet området rundt naturiststranden på Søm, har vi ikke sett noe mer til sextrafikken som tidligere var der. Det ser ut til at motorsagen gjorde susen for å skremme bort de uønskede gjestene, sier leder i Sørlandets Naturistforening Kjell Lye.

**Les også: Motorsag mot homsesex

Les også: Startet hogst mot homse-sex

Les også: — Vi kan ikke ha det sånn**

Fædrelandsvennen har tidligere skrevet om problemet rundt uønsket sextrafikk på naturiststranden. Den gangen startet det med en aksjon fra en av velforeningene på Søm.

Stopp i sextrafikken

– Vi har heldigvis fått tilbakemeldinger på at det har blitt en stopp i sextrafikken. Det har vært i alles interesse å få bukt med de problemene som har vært, forklarer Lye.

Han kan også bekrefte at det ikke er medlemmer fra hans forening som har stått for de uønskede aktivitetene.

– Jeg har fått tilbakemelding fra kjernebrukere av naturiststranda om at sextrafikken har stoppet opp. Helt siden deler av skogen på området har blitt fjernet, har man heller ikke sett noe til de uønskede aktivitetene, bedyrer Lye.

I august skal Kristiansand kommune, representanter fra Elgstien Velforening og Kjell Lye diskutere saken i et evalueringsmøte. Her blir det klart hva som skjer videre i saken.

Evalueringsmøte

Kristiansand kommune har ikke fått flere tilbakemeldinger på sextrafikk på naturiststranden på Søm. De anser derfor saken for nærmest løst.

– Vi har vært i kontakt med både Politiet og Sørlandets Naturistforening. Ingen av de kan melde om flere uønskede aktiviteter på naturiststranden. Siden vi ikke har hørt noe fra velforeningen heller, anser vi nærmest at saken er løst, forklarer naturforvalter Trond Johanson fra parkvesenet.

Elgstien Velforening ønsker ikke å kommentere saken før evalueringsmøtet i august.