KRISTIANSAND: Branntilløp

23.23 kommer det melding fra brannvesenet om at de har rykket ut til et branntilløp i et hus i Gimleveien. Beboerne oppdaget røyklukt, og fant en stol på et soverom i fyll fyr. Stolen var blitt antent av et rullegardin, som i sin tur var blitt antent av en svært varm stållampe, i følge agder-politiets operasjonsleder Bjarne Bakken. Beboer slukket selv brannen ved hjelp av pulverapparat og vann.

KRISTIANSAND: Bussvold

Rundt midnatt kommer det melding fra en bussjåfør på Slettheiveien om at han behøver hjelp fra politiet. Sjåføren melder at han er blitt slått. Les mer i egen sak.

KRISTIANSAND: Knust rute

02.26 meldes det om at noen har slått hull i en rute i butikken Fotomiljø i Henrik Wergelands gate. Hullet er på størrelse med en knytteneve. Ingenting er stjålet fra forretningen, og politiet er usikre på om noen har vært inne i butikken.

RISØR: Støy

Mellom halv tre og halv fire kommer det melding om bråk fra festende mennesker i båthavna. Politiet rykker ut og ordner opp.

**LILLESAND: Høy musikk 1

03.33** må politiet rykke ut for å slå av musikken på en adresse i Solheimsveien.

ARENDAL: Slåsskamp

Rundt klokka 3 får politiet kjennskap til en slåsskamp i Kirkegaten like ved Pollen. Fire menn på 22, 26, 35 og 44 år er innblandet. Den ene mannen ender i sjøen under basketaket. Alle fire anmeldes for ordensforstyrrelse. Politiet kjenner ikke til foranledningen for episoden, men betegner det som skjedde som et resultat av kraftig alkoholinntak.

ARENDAL: Høy musikk 2

Politiet rykker ut til Bendiksklev, hvor 6 personer spiller høy musikk.

ARENDAL: Høy musikk 3

Politiet må så til Langbrygga, hvor det ogå kommer klager angående støy og høy musikk.

KRISTIANSAND: Høy musikk 4

Like før klokka 6 må politiet rykke ut til Dvergsnes, hvor det er kommet klager angående høy musikk. Man får her kontakt med fire ungdommer som påtar seg skylden.