KRISTIANSAND: Mannen ble funnet i sjøen i nærheten av en drivende ribb søndag formiddag. Han ble bekreftet omkommet på stedet.

— Han blir sendt til obduksjon, siden vi er usikre på hva som har skjedd. Ingen har sett at mannen har falt om bord. Obduksjonen er imidlertid ren rutine, og vi har ikke mistanke om at det har skjedd noe kriminelt, opplyser etterforskningsleder ved Randesund politistasjon, Jan Nesland, til fvn.no.

Sist sett lørdag ettermiddag

Ifølge politiet hadde mannen trolig vært ute med båten lørdag kveld, men det er usikkert når ulykken skjedde. Siste observasjon av 52-åringen i live er mellom klokken 16 og 18 lørdag ettermiddag.

Les også: Død mann funnet ved drivende ribb

Det ble satt i gang en større leteaksjon etter at den omkomne ble funnet, ettersom politiet var usikre på om det hadde vært flere i båten. Søket ble avsluttet uten funn.

Politiet er fortsatt interessert i tips fra folk som kan ha sett 52-åringen i båten.

Avventer rapporter

— Det er ingen som har meldt seg. Vi vil gjerne komme i kontakt med folk som kan ha vært med ham ut med båten, eller som har sett ham på vei ut. Vi er interessert i å få informasjon som kan belyse saken, sier Nesland.

Det ble tatt rutinemessig blodprøve av mannen etter at han ble funnet. Foreløpig avventer politiet resultater fra blodprøven og obduksjonen.

— Vi gjør ikke noe mer før vi får rapporten fra obduksjonen eller eventuelle vitner melder seg. Vi har ingen grunn til å tro at dette er noe annet enn en ulykke, sier Nesland.